2777
2789
عنوان

دوس پسرم بی ابروم کرد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 52 پست

حالا خوشحال باش که هنچین ادمی گورشو از زندگیت گم کرده رفته. دوستت باید ناراحت باشه واسه خودش که با یه پسر بی ادب که بهش احترام نمیذاره و ازشم داره میکنه باید یه عمر زندگی کنه . الان داغه فکر میکنه همه چیز ازدواجه بعدا میفهمه چه غلطی کرده . شما هم یکی بهتر برات میاد نگران نباش 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😞داشتیمولی خب دیگه چیکارش میتونم کنمدوستمم همش میگه من گفتم ازت سو استفاده میکنه و گرنه اگر دنبال س ...

خواهشا از این به بعد قدر خودت رو بدون دوست پسر همینه میاد سو استفادش رو میکنه میره حیف از جوونیته

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
😞داشتیمولی خب دیگه چیکارش میتونم کنمدوستمم همش میگه من گفتم ازت سو استفاده میکنه و گرنه اگر دنبال س ...

درسته حرفاش تلخ هست ولی حقیقت بوده

متاسفانه اتفاقی که نباید برات افتاد

مراقب خودت باش

از هر دوستون جدا شو

آدم های بهتری پیدا کن

هیچ وقت رابطه جنسی با پسر غریبه نداشته باشید.وقتی با پسری دوست میشید به دید دوست معمولی نگاه کنید تا ...

مسئله اینجاست که پسرا کنه میشن آی منو نمیخوای که نمیای ا  رتباط داشته باشیم دخترا هم که احساسی کم سن کاردست خودشون میدن

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
شما مرد هستید؟ عجب حرف ارزشمندی زدی

نه گلم من خانم هستم.اسمم آیداست .از زمانی که سنم کم بود این حرفا رو به دوستام میگفتم ،اونایی که گوش دادن زندگیشون عالی شده.

اونایی که فکر کردن من حسودم که تکلیفشون مشخصه.

البته واقعیت اینه این صحبت‌ها رو از دید دیگه برای پسرا هم میزنم.

خیانت دو طرفه هستش .نمیشه فقط طرف خانمها رو گرفت 

مسئله اینجاست که پسرا کنه میشن آی منو نمیخوای که نمیای ا رتباط داشته باشیم دخترا هم که احساسی کم سن ...

به ت..م گربه نر محلمون.اکه دختری این جوری بگه پسری جرات نمیکنه حرفی بزنه

قضاوتت نمیکنم اما چرا شما و دخترایی مثل شما تن به رابطه ج اونم در عرض دو ماه میدید ۹۹ درصد از پسرایی که چنین رابطه ای در دوستی دارند طرف مقابل را سر کار میزارند و باهاش ازدواج نمیکنند اون یه درصد ازدواجی هم از اول بدبین هستند و زندگی باهاشون فايده نداره

مسئله اینجاست که پسرا کنه میشن آی منو نمیخوای که نمیای ا رتباط داشته باشیم دخترا هم که احساسی کم سن ...

یادم نرفته بعضی دخترای کم سن اینقدر قشنگ پسر رو مچل میکنن