2777
2789
عنوان

دوس پسرم بی ابروم کرد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست هیچوقت خول نیست چ پسر چ دختر

پسری اگ بخوهدت با خانوادش میاد پیش خانوادت...دوست همجنس هم همشون حسودن همهههههه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

دوست هیچوقت خول نیست چ پسر چ دخترپسری اگ بخوهدت با خانوادش میاد پیش خانوادت...دوست همجنس هم همشون حس ...

اون دوس پسرش از اقوامشون چن بار خانوادش زنگ زدن خانواده دوستم ولی ردش کردن قبول نکردن

رابطه ج هم داشتی دوستت که اوضاعش داغونتره

😞داشتیم

ولی خب دیگه چیکارش میتونم کنم

دوستمم همش میگه من گفتم ازت سو استفاده میکنه و گرنه اگر دنبال سو استفاده نبود و ازدواج میخواس چرا تورو انتخاب کرد

فدا سرت بابا اونم یه روزی ممکنه کات کنه چون دنیا گرده ببین چطور یه روزی همین بلا سرش بیاد 

خداروشکر کن بعد دوماه رفته بعد دو سال میرفت چی؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
😞داشتیمولی خب دیگه چیکارش میتونم کنمدوستمم همش میگه من گفتم ازت سو استفاده میکنه و گرنه اگر دنبال س ...

هیچ وقت رابطه جنسی با پسر غریبه نداشته باشید.

وقتی با پسری دوست میشید به دید دوست معمولی نگاه کنید تا بهتر بشناسید نه دوست پسر نه پارتنر نه نامزد

اتفاقا اونی ک بی ارزشه دوستته ک ن خرجش میشه ن احترام تازه پولم میکنه ازش . خب یه لحظه ب این فک کن ازدواج با همچین ادم اشغالی چ مزیتی داره جز بدبخت شدن. مگ همین ک یه خری ادمو برا ازدواج بخاد کافیه پس اخلاق و تفاهم و حامی بودن چی. بعد عوض اینک تو دوستت و دوست پسر ضایعش رو مسخره کنی اونا برات آدم شدن. پاشو خودتو جمع کن دختر ب اون نفهم حسود نگو دوست. ارتباطتو قطع کن باهاشون و به خودت برس. ارزش تو یا تخریب سگ و گربه پایین نمیاد.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️