2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین من با این همه سن چه برخوردی داشته باشم🥲⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
زنگ بزن هر روز بهش اینقد زنگ بزن خسته بشه

مرتیکه ی کثافط هعی میگه بیا برگرد با ماه بعدت حساب کنم!!!!!! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خب لابد ندارن عزیزم از تو آسمون که پول نمیاد الان من ندارم یه لباس نتونستم برای خودم بگیرم یه ارزونتر فعلا گرفتم که یخ نزنم تا پول بیاد دستم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم 

بابام خیلی مستقیم برگشت بهم گفت دیگه نمیتونم خرجتو بدم ندارم بدم. 

نمیدونم واقعا چی پیش خودش فکر کرده من دیگه نباید برم از پسرای مردم پول بگیرم که وظیفه والدین خرج بچشونو بدن تازه من سنی ندارم 18 سالمه واسه چندرغاز پول دادن جونش در میاد حالا بگو ماشین یه خط روش افتاده میره عین آب روان خرج میکنه بعد من از مریضی بیوفتم بمیرم کسی نمیبرتم دکتر. 

الان حس میکنم چشام ضعیفه از ترس اینکه برم دکتر بگه چشات ضعیفه بعد پول نمیدن بخرم باید ناراحتی بکشم غصه بخورم نمیرم 

پول میاد تو کارتمون میگم بگیر میگه باشه تا کارت خالی میشه میگع ندارم

ای بابا . زندگیا سخت شده واقعا 

کاش بتونی پول خودتو از کارفرمات بگیری 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

هعیییی درکت میکنم بی پولی سختهه🥲

میدونی ولی هرچی ابجیم میخواد همون لحظه میگیرن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

زنگ بزن صاب کارت بگو پول نیاز دارم اینجور بهش یادآوری کن بهش پولت بده

هزاران تا پیام بهش دادم فایده نداره به خدا حتی رفتم پیشش گفتم 

مرتیکه ی کثافط هعی میگه بیا برگرد با ماه بعدت حساب کنم!!!!!!

بگو نمیتونم مریضم نمیتونم بیام سرکار دیگه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ای بابا . زندگیا سخت شده واقعا کاش بتونی پول خودتو از کارفرمات بگیری

الهی درد بی درمون بشه براش خسته شدم 

همون وقتی که برا ابجیت می‌خرن بگو منم میخوام

فکر کردی نگفتم؟؟ 

منم همینم بابام خیلی مستقیم برگشت بهم گفت دیگه نمیتونم خرجتو بدم ندارم بدم. نمیدونم واقعا چی پیش خود ...

چرا این ادما ازدواج میکنن حالا ازدواج کردن چرا بچه میارن؟؟؟؟؟