2777
2789

الان وسط ابانیم درسته 

من از اول مهر به مادرم میگم لباس زمستونی و پاییزی ندارم صبحا میرم سرکار از سرما استخونم میسوزه! 

ندارم هیچی صاحبکارمم پولمو نمیده این از این 

الان دقیقا یک ماع ک میگم مامان من ایرپاد میخوام سرکار اذیت میشم با سرو صدای زیاد 

امشب مثلا قرار بود برام برن بخرن (: رفته اومده میگه گرون بود ولش کن! 

لباسام همه کهنه تو تنم وا رفته 

خسته شدم این جوونی ارزوی من نبود خجالت میکشم از خودم حتی اجازه ی خرج کردن پول خودمم ندارم (: ۲۱سالمع 

بگین رفتار درست چیه من دیگه مغزم جواب نمیده خسته شدم 

حتی بهم پول تو جیبی نمیدن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من دیشب رفتم بگیرم انقد همه لباسا کوتاه و مسخره بودن هیچی نگرفتم 😑

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

کلی گریه کردم فایده نداشت دعوا کردم فایده نداشت سکوت کردم نفهمیدن من دیگه چیکار کنم؟؟؟؟ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار درست اینه از جایی که بهت حقوق نمیدن یا بیای بیرون یا حق اتو بگیری 

اونام زیادی خسیسن باختدشون میخوان ببرن مگه؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من دیشب رفتم بگیرم انقد همه لباسا کوتاه و مسخره بودن هیچی نگرفتم 😑

من انتخاب کردم کلی خوشم اومد گفت بریم میام میگیرم 

شرایط مالیشون چطوره ؟ میتونن بخرن و نمیخرن؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

رفتار درست اینه از جایی که بهت حقوق نمیدن یا بیای بیرون یا حق اتو بگیری اونام زیادی خسیسن باختدشون م ...

اومدم بیرون رفتم ی جای دیگه الان ی هفته اون از خدا بی خبرم نمیریزه پولمو 

حالا خوبه کار داری دو روز دیگه دو تومن میاد تو دستت من همونم ندارم🫠

پول نمیده!!!!! 

شرایط مالیشون چطوره ؟ میتونن بخرن و نمیخرن؟

پول میاد تو کارتمون میگم بگیر میگه باشه تا کارت خالی میشه میگع ندارم 

اومدم بیرون رفتم ی جای دیگه الان ی هفته اون از خدا بی خبرم نمیریزه پولمو

زنگ بزن هر روز بهش اینقد زنگ بزن خسته بشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حقوقتو بگیر سر راه هرچی لازمته بخر و بیا خونه گفتن چرا بگو اختیار پول خودمم ندارم

انقدر بهم عذاب وجدان میدن ک خدو حساب نداره پشیمون میشم از خرید