2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 12177 بازدید | 493 پست
برو اوایل رو بخون با ناز با نوازش با احترام بهش توضیح دادم گلم عزیزممم اون تورو بگیر نیست به قرآن او ...

میدونم جانم 

ولی دلش میشکنه 

بذار هرطور راحته فکر کنه 

منم اولش گفتم اختلاف طبقاتی اصلا خوب نیست و این رابطه کلا نشدنیه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم جانم ولی دلش میشکنه بذار هرطور راحته فکر کنه منم اولش گفتم اختلاف طبقاتی اصلا خوب نیست و این ...

به قرآن یه جوابایی میده‌. برو بخون 

نه عزیزم من برای روزم همه سعی مو کردم آخر شبمه دارم تفریح میکنم با جواب دادن ولی آخه میگه اون 3تا زن داداشا یکیشون معلمه یکیشون حسابداره یکیشون دکتر بعد پز من چیه؟ زن آقای وکیل بابا تو بری تو این خانواده انقد اونا گردن کلفتن تو مگه روت میشه شونه شونه آقا وکیلتون راه بری

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

میدونم جانم ولی دلش میشکنه بذار هرطور راحته فکر کنه منم اولش گفتم اختلاف طبقاتی اصلا خوب نیست و این ...

چقدر تو مهربونی

چه حس خوبی نسبت بهت پیدا کردم 

ببخشید من کمی نسبت به بحث غیر منطقی تندم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

عموت ایناهم شهرخودتونن؟

نه شهر بزرگتر ولی یک ساعت راه بیشتر نیست مرکز استانن ما توابع استان هستیم ولی بدلیل حفظ حریم ببخشید نمیگم سایت عمومی کجا هستیم ولی به خودتون اگه خواستی میگم 

چقدر تو مهربونیچه حس خوبی نسبت بهت پیدا کردم ببخشید من کمی نسبت به بحث غیر منطقی تندم

فداتبشم مهربونی از خودته قشنگم 🫠💕

منم ازت حس خیلی خوبی گرفتم 😙

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه شهر بزرگتر ولی یک ساعت راه بیشتر نیست مرکز استانن ما توابع استان هستیم ولی بدلیل حفظ حریم ببخشید ...

نه فقط خواستم بدونم نزدیکید بهم یانه

خدایا ❤️  رحم کن به حال قلبی که، غیر از تو کسی از حال آن خبر ندارد.

نه همیشه دیدم از بچگی میومدن شهرستان هر هفته میان بخصوص قبل فوت مادربزرگم همیشه اینجا بودن ولی ببین سن ازدواج نرسیده بود الان سی و شیش سالشه به ثبات رسیده تا حالا درس کار و حرفی از ازدواج نزده بود بعدم من تو هر موقعیتی پایه بودم 

پیتزا یونیکورنی پیامت پاک شد این جواب شماست