2777
2789
عنوان

دلیل عدم تفاهمـ مـادر شوهرا و عـروسا چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 105 پست
مـادر که نباید با عروسش رقابت کنه. مادر مادره!!!!

پاسخ های شما به کامنت ها هم نشون میده که توازن ندارید چون نباید اینجا صدق نمیکنه چون هر دو طرف به زعم خودشون دارن کار درست رو انجام میدن آقا باید مدیریت کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همشون همینطورن

قطعا استثنا که باید باشه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

به همین سادگی..... کاش فقط این بود پیر که میشن واقعا روانی و بی عقل میشن

متاسفانه.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

نداشتن سواد رابطه و اینکه نمیتونن تعادل برقرار کنن، فرقی نداره خانواده دختر یا پسر،ولی معمولا رفتار ها و توصیه های خانواده دختر دلسوزی و رفتار ها و توصیه های خانواده پسر فضولی و دخالت تلقی میشه. به نظرم مهمترین مشکل صحبت نکردن و روی هم جمع شدن اختلافات کوچیک هست که یک جا وضعیتش وخیم میشه. درسته که بعد ازدواج باید اولویت اول همسر باشه،ولی بعضیا (چه خانوم و چه آقا) توقع دارن خانواده به طور کلی کنار گذاشته بشه که بزرگترین مشکله

حسادت در این مورد که من این پسرو بزرگ کردمحالا نباید این پسره صدشو برا زندگی ای بزاره که لذتشو دختر ...

ای بابا. دختر غریبه چیه. 

زن پیرسون باید مثل دختر خودشون باشه

بیشترش مدیریت بد پسره یا بقول شما مرده هست و رفتار عروسدو نفر میشناسمیکی جلوی مادرش احترام زنشو داره ...

پس با توجه به حرف شما نقش مرد خیلی می‌تونه مهم باشه 

حسادت مادرشوهر و لذتی که از دعوای پسرش با عروس میبرهبی رحمیشاگر دخترای خودش زشت و فقیر هم باشند که ب ...

یعنی بلا استثنا همشون؟؟

صد در صد دور برمیداره بدجور

همه ی مادرا؟!!!!

یوقتا این حسادت از چیزم هست از علاقه شدید به کسیمثلا منم احساس میکنم اگه برادرم ازدواج کنه من خیلی ا ...

عجببببب!