2777
2789
عنوان

دلیل عدم تفاهمـ مـادر شوهرا و عـروسا چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 105 پست
مادرشوهرم هرماه مسافرته بعد ما بعد چندسال رفتیم کربلا شوهرم همش میگفت مادر خیلی بد بود خیلی اذیت شدی ...

مارکوپولو رو خوب اومدی!!!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

مقصر خود مردای ایرانی ان

اکثرا دیدم تو اینستا هرجا بحث  اولویت بین زن و مادر میشه اقایون نابالغ ایرانی میزنن به در مغلطه بازی که مگه میتونیم مادرمون رو ول کنیم بخاطر زن غریبه!!/ زن دوباره گیر میاد ولی مادر یدونه است / … یعنی هنوز فرق بین اولیت زندگی و جایگاه رو متوجه نیستن 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسر آقا از توجه افراطی اون آقا به مادرش ناراحت میشه

بله. درسته 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

مـادر که نباید با عروسش رقابت کنه. مادر مادره!!!!

نه تازه یادشون میفته غذا درست کنن دلبری کنن برا پسرشون.... شوهر من ۲۲سال بدون تشک روزمین میخوابیده😂😂ی تشک نمینداخته زیر این پسر فلک زده الان پسرم پسرم....

بر میگرده بیشترش به مدیریت آقا یک سمت عاطفه مادری یک سمت دیگه دلبستگی و امید یه خانم جوان هست آقا با ...

احسنت. دقیقاً 

میدونی قلب قابلیت دوست داشتن یک نفر رو داره یعنی میتونه فقط عاشق یک نفر باشه نه چند نفر

منظووور؟!!!!🙄😅

صدرصد چون ادم تهش مریض میشه ناراحتی اعصاب میگیره هی بخواد با ی ادم نادون رو تحمل کنه

بله درسته. همش میشه جنگ اعصاب 

پاسخ های شما به کامنت ها هم نشون میده که توازن ندارید چون نباید اینجا صدق نمیکنه چون هر دو طرف به زع ...

من که مجردم و فعلأ فقط مخاطب هستم و البته کامنت هارو بررسی میکنم تا به نتیجه یک درست برسم.

نداشتن سواد رابطه و اینکه نمیتونن تعادل برقرار کنن، فرقی نداره خانواده دختر یا پسر،ولی معمولا رفتار ...

بله 

ولی همیشه هم ضد هم نیستن به نظر من اگه همسرت رو دوست داشته باشی میتونی مادرش رو هم دوست داشته باشی.

شاید

بله ولی خب این مشکل منه

ان شاء الله مرتفع بشه