2777
2789
عنوان

دلیل عدم تفاهمـ مـادر شوهرا و عـروسا چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 105 پست
مقصر خود مردای ایرانی اناکثرا دیدم تو اینستا هرجا بحث اولویت بین زن و مادر میشه اقایون نابالغ ایران ...

خب بازم بحث توازن پیش میاد 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

نه تازه یادشون میفته غذا درست کنن دلبری کنن برا پسرشون.... شوهر من ۲۲سال بدون تشک روزمین میخوابیده😂 ...

ای بابا ...😂😂😂

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان قانع شدین که کاری ب روابط عروس مادرشوهر نداشته باشی؟این رابطه رو خدا زده😂شما زورش نکن دوست ندا ...

قانع که نه. اما خب وقتی شرایط به اینجا کشیده شد و مهار تا اینجا از دیتون در رفت ، دیگه چاره ای جز فاصله نمی مونه

هیچ منظوری ندارم در مورد دوست داشتن دوهم جنس (مادر و همسر آیندتون ) گفتم

همسر آیندمـ ؟!!!!🤔🙂 مشکوک میزنی!.

ببخشید متوجه نشدم منظورتونو؟

این مسئله حل بشه.

ای بابا بالاخره که یکی از بین اون پرنسس ها یا سایت آدم و😉حوا انتخاب میکنی دیگه خداحافظ😂😆😅

میشه یکمـ واضح تر بگی .. آخه من به زبان پشتو زیاد وارد نیستمـ .!😂😂😂

پس با توجه به حرف شما نقش مرد خیلی می‌تونه مهم باشه

بله صد درصد 

مردی که اقتدار نداشته باشه و سبک بازی در بیارع اصلللا کسی روش حساب باز نمیکنه و باعث اختلاف بین همه میشه 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
یعنی چی که محبتش رو از پسرش جبران کنه .! مگه بچس؟!!!

ربطی به بچگی و بزرگی نداره

مربوط به فقدانه

فقدان توجهی که حق مسلم هر زوجیه که از همسرش دریافت کنه. از اون‌جایی بعضی از آقایون ایرانی، به خصوص نسل قدیم این توجه رو به همسران‌شون نمی‌دن، خانوم ناخواسته این توجه و "حمایت" رو دوست داره به طرز افراطی از پسرش دریافت کنه.

در صورتی که بعد از ازدواج، پسرش باید این توجه و حمایت صد در صدی رو معطوف به همسرش کنه.

اولویت ها بعد از ازدواج به این شکله: همسر، فرزند، والدین، خواهر و برادر.

نباید این ترتیب به هم بخوره. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ای بابا. دختر غریبه چیه. زن پیرسون باید مثل دختر خودشون باشه

نیست خب

من چهار سال عروس یه خانواده ای شدم که دخترشون رو ۱۷سالگی شوهر دادن 

دخترشون نه تحصیلات داره و نه شغل و حتی حرف زدن رو هم گاهی اوقات نمیتونه درست جمله بندی کنه

من هم شغل مناسب دارم

هم تحصیلات و درآمد 

بازهم از نظر مادرشوهر پدرشوهرم دخترشون از من بهتره

شما خیلی کار درستی میکنی که قبل از ازدواج داری اینارو میپرسی

خوشبحال همسرتون

خب بازم بحث توازن پیش میاد

شما راضی هستین مادربزرگتون مدام ور دلتون باشه تمام مسافرت ها باهاتون بیاد و تو تمام مسایل زندگی شما و خوانواده اتون دخالت کنه یا مثلا پدر شما تمام پولش رو برای مادر و خواهراش خرج کنه؟خیر 

منظور ماهم همینه که بعد از ازدواج اولویت مرد اول زنش بعد بچه هاشن. احترام و جایگاه مادر به جای خودش باقی میمونه ولی ایشون دیگه حق دخالت در زندگی پسر رو ندارن. وقت و پول یک مرد اول باید برای زن و بچه اش باشه بعدش پدر و مادر

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

ربطی به بچگی و بزرگی ندارهمربوط به فقدانهفقدان توجهی که حق مسلم هر زوجیه که از همسرش دریافت کنه. از ...

حرفتون درسته اما در مورد اولویت ها مطمئن نیستم.

نیست خبمن چهار سال عروس یه خانواده ای شدم که دخترشون رو ۱۷سالگی شوهر دادن دخترشون نه تحصیلات داره و ...

سپاسگزارم بانو

نیست خبمن چهار سال عروس یه خانواده ای شدم که دخترشون رو ۱۷سالگی شوهر دادن دخترشون نه تحصیلات داره و ...

یعنی الآن عروسشون نیستین؟