2777
2789

بعنوان یک مرد که میخواد در آینده بین این دو صلح و آشتی برقرار کنه میپرسمـ  !

بحمدالله که همه در سایت حضور دارین ، هم عروس و هم مادر شوهر .!

سؤالی که هست اینه که چرا اکثر عروـسا از مادر شوهرشون شاکین و بالعکس ..

دلیلش چی می‌تونه باشه !

مگـه خود مادر شوهر عروسِ یک زن دیگه نیست ؟!!!

پس دلیلش چیه واقعاً.!؟  آیا با این وجود نمیتونن عروس خودشون رو درک کنند؟!!!

یا این عدم تفاهم بخاطر تفاوت دو نسل هست؟!!!

بنظر شما ایراد کار از کجاست و تقصیر کیه؟!!!

چرا بطور معمول عروس و مادر شوهر میانه چندان خوبی ندارن؟!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

سختی هایی ک مادرشوهر کشیده و میبینه عروس نداره

مقایسه رابطه خودش و شوهرش با رابطه پسرش و عروسش 

جبران کمبودهاش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت 

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

حسادت

عقده های گذشته رو خالی کردن

الان من خودم بی خود و بی جهت خواهر شوهرم بلاکم کرده😐 درصورتی که هفت ماهه ما حضوری هموندیدیم

اخرین بارهم خیلی باهم صمیمی بودیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ادب داشته باش.. داری تربیت خانوادگیتو زیر سؤال میبری !..

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

مدیریت نداشتن و نابلدی اون آقا که یه نقش پسر و یه نقش همسر داره باعثش میشه در واقع رعایت نکردن توازن و تعادل بین مادرش و همسرش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

معمولن پسرهای ایرانی موقع ازدواج آماده‌ی جدا شدن از خانواده نیستن، مادر ها هم آماده‌ی رها کردن پسرشون نیستن، معمولن مادرها محبتی که از همسرشون نگرفتن رو سعی دارن از پسرشون بگیرن، از اون طرف عروس خانوم سعی داره استقلالش رو تمام و کمال حفظ کنه،

پس این دور باطل تا ابد ادامه پیدا می‌کنه. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

پسره

پسر نه . مرد هست .. تکرار کن !!! مرد