2777
2789
از نظر خودم یکی از دوستام که شوهرشم فامیلمه بنظرم خوشبخته و خودشم حالش خوبه تو زندگیش شوهرش دوسش دار ...

چونکه ظاهر و می‌بینند

طلاق بگیرر

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چونکه ظاهر و می‌بینندطلاق بگیرر

اگه می‌تونستم می‌گرفتم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هیچ کس و همه کس بنظرم اونی که جوون از دست نداده با هر کیفیت زندگی خوشبخت محسوب میشه 

اطرافم همه جور آدمی دارم ولی در کل هیچ کس نیست که ۱۰۰ در ۱۰۰ از همه چی راضی باشه و ه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
از مشاور کمک گرفتید؟؟

مشاور رو رابطه جنسی تاکید داره هر مشاوری رفتم گفتن باید رابطه جنسی تون درست بشه اما شوهرم بهم میلی نداره بمن نداره فقط

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اگر خودتون و خانواده تون سالمید کنارهمید،اگر عزیزی رو از دست ندادید شما با هر کیفیتی بهترین روزهای ز ...

دقیقا 😔😔😔😔 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

راستش نمی دونم خوشبختی یعنی چی. هر کسی، ی سری چیز داره که باعث خوشبختیش میشه. بقیه ی ابعاد زندگیشون و هم خبر نداریم. 

ی مستاجر داریم، ی کاری راه انداخته. درآمد خوبی داره، همسرش همراهه. بچه هاش و پرستار نگهداری میکنه. هنوز همون دختر باباشه. خوش چهره (چشم آبی). به نظر خیلی آرامش داره. 

حالا نمی دونم اسم این و میشه گذاشت خوشبختی یا نه.