2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم خوشبخته 

وضع مالی تووووپ 

سلامتی کامل خودش شوهرش و پسرش 

شوهر سر ب زیر و  با معرفت 

ی زندگی خییییلی شاد و آرامش کامل 

بعد من شوهرم مریضه ک بخدا دیگه رمقی برام نمونده باردار نشدن خودم با کلی قسط قرض بدهی

دختر  دوست مامانم  شوهرش خوبه خونه بزرگ داره شاغله دو بچه سالم داره مادر شوهرش دورش میگرده 

عروس دوست مامانم چون شوهرش خیلی دوسش داره مادر شوهر خواهرشوهرش خیلی دوسش دارن 

عروس همسایه  مون چون ازدواجش عاشقانه بود 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

دختر خالم..کلی طلا داره و مال

پول خوشبختی نمیاره 

تو محل ما  ی آقایی خوشگل خوشتیپ پولدار بود یهو تو رودخونه غرق شد

بعد مرگش سروکله زن صیغه ایش پیدا شد🥲☹

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

از نظر خودم یکی از دوستام که شوهرشم فامیلمه بنظرم خوشبخته و خودشم حالش خوبه تو زندگیش شوهرش دوسش داره شرایط مالیشونم خوبه 

از نظر خیلیا من خوشبختم اما خوشبختی ندارم همش تظاهره فکر میکنن چون پولداره شوهرم و ماشین مدل بالا داریم من هیچیم نیست🥲💔 اما کاش فکر اونا درست بود

در واقع شوهرم دوسم نداره و نمیخوادم اصلا سمتم نمیاد بارها ام بهم خیانت کرده و همش میگه برو خونه بابات طلاقت بدم بیارم تا پای طلاق رفتیم همه مردم اینو میدونن حتی خیانت های شوهرمم میدونن اما باز انقد اشغالن به منه بدبخت حسادت می‌کنن خاک تو سرشون 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂