2777
2789

سبزی ماهی با پیاز و سیر خورد میکنی 

بعد سرخ میکنی و ادویه جات میزنی و بعد اندازه یه لیوان اینا اب میریزیم توش و میزاریم اب کم بشه و به روغن بیفته گوجه رنده شده بدون پوست اضافه میکنیم باز یکم اب میریزیم میزاریم بپزه 

بعد ماهی اضافه میکنیم و بعد به اندازه کافی اب میریزیم و نمک میزنیم و بعد ربع ساعت رب گوجه میزنیم 

و میزاریم تا بپزه و غلیظ بشه، 

(میتونی به جای رب از تمر هندی استفاده کنی) 

جنوبی هستم 

ماهی رو میتونین جدا سرخ کنین در اخر بریزین  

تمام 

با نون بربری میخوریم خخخ 

با برنج هم میشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من تو کیش یه بار خوردم ندیدم شمال قلیه ماهی داشته باشه . خوشمزه بود مزه تمر هندی و پیاز و سیر . اما ...

ای بابا که اینطور راستش هر غذای که از توی این کلیپ ها دیدم پشیمون شدم درست کردم حالا گفتم از بقیه بپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم فقط هدر دادن ماهیه. یه بار خوردم. بدم اومد

واااااییی نگووو بهم بر خورد 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

سلام عزیزم 

پیاز و سیر رنده شده رو تف میدیم سرخ ک شدن  زردجوبه و فلفل سباه میریزیم ، سبزی قلیه رو خیلی کم توش تف میدیم ک تلخ نشه 

بعد تمرهندی ک تو آب خیس کردی و آبشو از صافی ریز رد کردی رو بهش اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد و بعدش کم میکنیم تا آروم آروم جا بیفته 

ماهیم سرخ میکنیم وقتی خورشتمون جا افتاد بهش اضافه میکنیم ( من با مرغ درست میکنم چون ماهی دوست ندارم) 

در نهایتم نمک و فلفل قرمز میزنیم ( کلا جنوبیا تند درست میکنن) 

من خودم و خانواده م عاشقشن😍

اگه دوست داشتی خیلی کم هم‌ میتونی رب بزنی ( من نمیزنم )

گاهی سکوت بهترین کلام است
خب توضیح بده چه جوری میزارید

پیاز وسیر زیاد رنده میکنی بعدش یه نصف قاشق رب ادویه ماهی وزردچوپه بریز بعدش یه کاسه تمر هندی تو آب حل کن ترش بگیر چون ملسش خوب نیست بعدش قبلش سبزی قلیه که فقط گشنیزه قشنگ سرخش کن مراقب باش نسوزه تلخ میشه یه طرف دیگه ماهی بدون خار مخصوص قلیه بگیر تیکه تیکه کن بعدش سرخش کن قشنگ آخرش قلیه ات جا افتاد ماهی رو چنددقیقه آخرش اضافه کن بعضیا نمیزارن توش جدا جدا میخورن ماهی وقلیه رو

سلام عزیزم پیاز و سیر رنده شده رو تف میدیم سرخ ک شدن زردجوبه و فلفل سباه میریزیم ، سبزی قلیه رو خیل ...

مرسی عزیزم من خیلی شکموم به نظرم دوست داشته باشم فقط باقزل میشه

واااااییی نگووو بهم بر خورد

نه عزیزم. بر نخوره. بعدش گفتم، البته شاید اونی که من خوردم آشپزش خوب نبود. و بد مزه درست کرده بود. قصد توهین به قلیه ماهیو نداشتم😂😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میگم من ماهی جنوب ندارم باقزل میشه

نمیدونم مزش فرق میکنه دیگ 

عزیزم من شمالیم ما قلیه ماهی نداریم ولی دو سال جنوب زندگی کردیم به شدت قلیه ماهیشون خوشمزه هست هرکی ...

چرا؟ شمالی که خیلی غذای متنوع دارن عاشق سیر سبزی ماهیند چرا ندارن