2777
2789
عنوان

می‌خوام خ کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 101 پست

اکثر خانواده‌ها مشکلات زیادی دارند اما بهت حق میدم که خسته باشی، شرایط خونتون خیلی بده 

اما ما انسا‌ن‌ها بعضی موقع‌ها به حدی درگیر مشکلاتمون هستیم که خوبی‌هامون رو نمی‌بینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان هم حالت جون دادن دارم فرقی نداره زندگیم جهنمه

اگه بتونی یجوری مستقل بشی راحت میشی 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

چجوری ؟ حتی نمیزارن درسم تمام بشه

برادر نداری ؟

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

منم شرایط تورو داشتم حتی خودکشی کردم ولی نمردم الان حالم خیلی خوبه خیلی تلاش کردم الان میترسم بمیرم به ارزو هام نرسم از دوستای بد جدا شدم بیشتر وقتا تو خونم با هیچکس صمیمی نیسم کتاب صوتی خیلی دوست دارم ۳سال پیش روانپزشک میرم به شدت حالم خوب شد رابطم خوب شد احساساتی نمیشم خودمو کنترل میکنم گربه اوردم عاشقشم خیلی انرژی مثبت میده 

بگو

ببین فقط برای چند ساعت برو حرفای دکتر آزمندیان راجب تکنولوژی فکر بخون حرف های انگیزشی و هیجانی و چرت وپرت هم نیست برو گوش بده حالتو 180 درجه عوض میکنه من از وقتی گوش دادم دیگه هیچ سختی به چشمم بزرگ نیست و انگار رها شدم تازه هنوز تموم نکردم و تکنیک هاشو کامل انجام ندادم و حالم اینقدر عوض شده اگه انجام بدم چی میشه 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

هر وقت تاپیک خودکشی میبینم ناراحت میشم به خاطر اینکه میبینم هنوز معنی زندگی درک نکردید 

زندگی برای خوشی تفریح آسونی نیست خداوند تو قرآن گفت من انسان در رنج آفریدم 

از بدو تولدت تو رحم مادر که سختی میکشی تا تکامل پیدا کنی تا رسیدن به خدا و بهشت که استقامن صبر و توکل و دوری از گناه و تسلیم در برابر خواست خدا 

اینا همه سختی که انسان باید برای رشد تکامل طی کنه اما اگه تو همه سختیا توکل کننده باشه به خدا و نماز بخونه کاررخوب کنه این سختیا رو برای خدا تحمل کنه تسلیم بشه اونجا که همه غصه ها تموم میشه