2777
2789
عنوان

می‌خوام خ کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 101 پست
چقدر شرایطت مثه منه دعا کنید ازدواج کنیم راحت شیم به

من از ازدواج متنفرممممممم 

بخدا قسم اوکی نشد برام 

خ کشی میکنم 

ادامه‌ دادن الکی و تکرار چرخه زندگی مامانم به چه دردی میخوره ؟! الکی الکی چند تا آدم دیگه رو هم بدبخت میکنممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شرایطت مثه منه دعا کنید ازدواج کنیم راحت شیم به

لطفا کتاب ۴اثر از فلورانس اسکاولشین و کتابخانه نیمه شب رو بخونید افرادی که مثل ما زندگی مجردی سختی داشتن باعث میشه ازدواج درستی هم نداشته باشن مثل ضرب المثل از چاله در اومدم افتادم تو چاه این مشکل باید از ریشه حل کنید تا ازدواجتونم خوب باشه

لطفا کتاب ۴اثر از فلورانس اسکاولشین و کتابخانه نیمه شب رو بخونید افرادی که مثل ما زندگی مجردی سختی د ...

همین رو بگو ما ازدواج خوبی نخواهیم داشت 

مثلا من شرایطم اجازه نمیده اونجوری که می‌خوام انتخاب کنم ، درست بشناسم و درست ازدواج کنم . 

پسرای جامعه ما هم که همه ....

بهتره برید زندگی پیامبران خدا بخونید حضرت ابراهیم بی نهایت سختی کشید ولی میدونی چی شد که بشه خلیل ال ...

خدا فقط به پیامبراش نگاه می‌کنه نه ما 

ما رو نمی‌بینه 

ما کلا مهم نیستیم 

خدا؟ خدایی که میبینه و هیچی نمیگه؟! خدایی که نگام نمیکنه ؟!

عزیزم خدا خیلیی وقته با تو حرف زده خدا از رگ گردن به تو نزدیک تر اگه قرار بود من شما همه مشکلات داشتیم فورا خدا می اومد درست می‌کرد پس چجوری رشد کنیم ؟ چجوری به خدا برسیم ؟؟ خدا تو تن سالمته تو چشمات تو مغزت قلبت پوستت روحت رو همه چیزی که این دنیا هست 

خدا دشمن ما نیست که اصن نیازی به ما نداره که به خواد سختی بده بهمون انتقام بگیره چون نیازش به ما هیچ ولی به ما عشق یاد داده صبر استقامت نماز توکل تلاش و همه نیاز ها برای رشد تکامل در اختیارمون قرارداده 

گاهی وقتا انسان تو رنج شدید ولی همون رنج باعث میشه به فکر چاره باشه به فکر رسیدن باشه 

خدا وقتی بنده ای دوست داره میاد آزمایشش میکنه تا فقط یبار اون بنده دوباره سمت خدا برگرده تسلیم بشه اونوقت که پادشاهت میکنه 

من انقد حال بد تو زندگیم داشتم که نگو 

برا هیچکدومشونم خودکشی نکردم 

تا یکی خودزنی کردم دعوا کردم شب تا نصف شب گریه کردم بعد خوابیدم ولی خودکشی هرگز 

الان که دارم نگا میکنم واقعا زندگیم با ارزشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خدا فقط به پیامبراش نگاه می‌کنه نه ما ما رو نمی‌بینه ما کلا مهم نیستیم

ن عزیزم  اتفاقا پیامبرا هم همه سختی داشتن دارن فقط یبار زندگی نامشونو بخون ولی ته این همه صبر خوشی بوده این دنیا تموم میشه این دنیا یه بازی آخرته که واقعی تر 

خدا فقط به پیامبراش نگاه می‌کنه نه ما ما رو نمی‌بینه ما کلا مهم نیستیم

وَالَّذِینَ صَبَرُوا ابْتِغَاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِیَةً وَیَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ أُولَٰئِکَ لَهُمْ عُقْبَی الدّارِ ﴿۲۲﴾

و برای به دست آوردن خشنودی پروردگارشان [در برابر گناهان و انجام وظایف و حوادث] شکیبایی ورزیدند، و نماز را بر پا داشتند، و بخشی از آنچه را روزی آنان کردیم در نهان و آشکار انفاق نمودند، و همواره با نیکیِ [عبادت] زشتی و پلیدی [گناه] را دفع می‌کنند [و با خوبی‌های خود نسبت به مردم، بدی‌های آنان را نسبت به خود برطرف می‌نمایند]، اینانند که فرجام نیک آن سرای، ویژه آنان است. (۲۲) 

عزیزم خدا خیلیی وقته با تو حرف زده خدا از رگ گردن به تو نزدیک تر اگه قرار بود من شما همه مشکلات داشت ...

می‌دونی بیست و دو ساله که دارم تحمل میکنم 

وقتی میبینم روز به روز دارم داغون تر میشم ، همش داره بدتر میشه و من دارم همه چی رو از دست میدم و له و داغون میشم 

چطور امید داشته باشم؟ تمام زندگیم بر باد رفت 

الان هم که ازدواجم داره داغون میشه ، نه حق انتخابی نه هیچی 

با وجود همه استعداد و هوشی که دارم

می‌دونی بیست و دو ساله که دارم تحمل میکنم وقتی میبینم روز به روز دارم داغون تر میشم ، همش داره بدتر ...

من ۲۵ سالش خراب شد ولی دقیقا بعدش دنیا برام بهشت شد هنور سختی هست ولی چون برگشتم به خدا دیگه هیچ غمی ندارم 

همین قدر بهت بگم که قسمتی از زیبایی صورتم‌ از دست دادم این فقط یکی از حوادث بود