2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکه همسرم بهم علنا گفت بز

| مشاهده متن کامل بحث + 5001 بازدید | 131 پست

اون ک بیتربیته جای بحث نداره، ولی خب من خودم اپه داداشم ب خواهرم بگه گوشیتو چک بده یا همسرم ب خواهر خودش همیچین حرفی بزنه صد در صد دخالت میکنم و میگم حریم شخصیه این کارو نکن اینکه برات اهمیتی نداشت ناراحتش کرده و این خودش ی دلیله برا اینکه از تو خوشش نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لال بودی مگه حالا اون بی ادب چرا یه کلمه نگفتی نشستی نگاه کردی

همین که نگفته نشونه ادب و تربیت خانوادگیشه

همسرش هم اونجا بوده و خوبی زنش رو دیده

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چقدر کار همسرت زشت و زننده بود واقعابعدا هم هیچی نگفتی بهش؟؟ که حریم خصوصی خواهرشو زیر و رو نکنه ؟

نه

کار ندارم به مسائل خودش و خواهراش کلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حرفش زشت بوده ولی حق داشته به هم بریزه.من گوشیمو برا دور زدن تو گالری برا اینستا گردی یا هرکاری میدم ...

چه حقی داشته به زن داداش فحش بده

به خود داداش فحش میداد نه زنش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
کی گفته باید دفاع کنه؟؟؟خواهر و برادر خودشون می‌دونن تازه مادر هم سرویس بوده اومد بیرون میتونست از د ...

یه جممله میگفت گناه نممیشد والا نباید انتظار داشته باشه دختر بی پناه از حرصش چیزی هم نگه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اقا راستش رو بگو، ته دلت یه مقدار خنک نشد که شوهرت بهش گیر داد؟ برای همینم دخالت نکردی؟ احتمالا با خ ...

نه

من آخه کلا تو بحث خواهر برادری دخالت نمیکنم

چی بگم آخه بهش

اون کار خودشو میکنه اگه بخواد بکنه

به حرف من نیستش که

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خواهر شوهر من به شدت آدم مودی ای هست، حالش خوب باشه قربون صدقه ت میره، حالش خوب نباشه محل سگ بهت نمیذاره، من سر این ماجرا با همسرم خیلی چالش داشتم، همسرم میگفت نه تو حساسی و خواهرم مشکلی نداره 

ی بار خونه مادرشوهرم بودیم، مادرشوهرم داشت در مورد دختر همسایه شون میگفت که یکی سرش کلاه گذاشته و پولش رو خوردن و... ، خواهرشوهرم کلا از اول توو خودش بود، یهو برگشت با صدای بلند گفت عهههه بسه دیگه چقدر غیبت میکنید، چقدر حرف می‌زنید 

منم یک دقیقه بعدش بلند شدم به همسرم گفتم منو برسون خونه، توو راه هم هی کردن توو چشم همسرم که خواهرت چقدر کارش زشت بود، تاااازه شوهرم کم کم به خودش اومد بی احترامی ها رو دید 

چه حقی داشته به زن داداش فحش بدهبه خود داداش فحش میداد نه زنش

گفتم حرفش زشت بوده ازشم راجب حرف زشتش دفاع نکردم اسی هم حق داره ناراحت باشه ولی شوهرشم کار خیلی خیلی اشتباهی کرده.لطفا درست بخون چی نوشتم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

لال بودی مگه حالا اون بی ادب چرا یه کلمه نگفتی نشستی نگاه کردی

بهتر بابا تو این سن نو جوون ها دهنشون چفت و بست ندار ممکن بود هر چیزی رو بگو و بدتر بشه 

دیگه شوهرش بجاش جواب داد چرا اسی خودشو بده کن 

یه جممله میگفت گناه نممیشد والا نباید انتظار داشته باشه دختر بی پناه از حرصش چیزی هم نگه

خواهر شوهر بیشعور بوده ک به اسی حرف بد زده 

همون طور که تو دعوا زن و شوهر نباید دخالت کرد تو رابطه و دعوا خواهر برادر هم نباید دفاع میکرد

خواهر شوهر اگر غلط اضافه نمی‌کرد خوب گوشی میداد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر