2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکه همسرم بهم علنا گفت بز

5183 بازدید | 131 پست

امروز خونه مادر همسرم بودیم،باباشم نبود

منم داشتم میوه میخوردم کاری به کسی نداشتم

بعد این خواهر کوچیکه اش مدرسه ایه.۱۷ سالشه.از منم خوشش نمیومد از اول.همچینم تو قید درس نیس همش گوشی دستشه.مادرشون پاشد بره دستشویی ما تنها موندیم با خواهره.همسرم بهش گیر داد گف گوشیتو بده ببینم،اینم نمیداد،بحثشون شد،گوشیشو به زور ازش گرفت،اینم زد زیر گریه.منم کل مدت فقط نگاه میکردم هیچی نگفتم.بعد مادرش از دستشویی اومد گف چتونه؟

دخترش با گریه گف این گوشیمو گرفته،زنشم مث بز نگاه میکنه،فقطم بلده بچره.

همسرمم داد زد سرش و کوسن مبلو پرت کرد سمتش،اینم جیغ کشید رفت تو اتاق درو بست و بلند بلند عر زد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من چی کاره بودم این وسط که این بچه هه انقد ازم بدش میاد؟مگه من گفتم گوشیشو بگیره؟به خدا قسم هیچ کاری باهاش نداشتم از اول.به منم ربطی نداره دعواشون.

من اهل دخالت نیستم.

تا الانم خیلی به خاطر خواهرش هرجا چیزی شده به روم نیاوردم گفتم بچه اس دوران بلوغشه گناه داره.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا همین 

تلافی داداش و تو دل زنش در میارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اون که بیشعوره..

ولی شوهرتم نباید گوشیشو میگرفت..حریم شخصیشه. بچه که نیست دیگه

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

برادرش یا شوهرت باهاش تند برخورد میکرده  و الانم کرد  به همین خاطر از برادرش و تو بدش میاد 

17 سالشه دیگه چکارش داره عه 

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

از حرصش گفته. به دل نگیر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".