2777
2789
اکثرا یا هم قدن یا بلندترمن برام مهمههمون اول که شماره ها رد و بدل میشه برای اشناییت میپرسم همون اول ...

من تا حالا خانوادم نذاشن کسی بیاد خونه 

ولی برا من خیلی‌ مهمه 

مردا هم کوتاه هستن اکثرا

اکثرا یا هم قدن یا بلندترمن برام مهمههمون اول که شماره ها رد و بدل میشه برای اشناییت میپرسم همون اول ...

بعد من از اول که این ماجرا نبود کلا قد برام مهم نبود قیافه هم زیاد برام مهم نبود مثلا رو کسایی که کراش زدم بهت بگم میبینی خیلی خیلی معمولی هستن من برام یکی هیکل درشت حتی همقدم باشه و دومی چشم مهمه یا چشم و ابرو مشکی 

ایشون که استخون بندی ریزی دارم با اینکه کلی عضله دارن اما توی همون چارچوپ کوچیکه ، چشم و ابروی آنچنانی هم نداره

من با این قیافه و هیکل اینقدر باید قانع باشم بخاطر پول؟بعد جالبه خودمونم وضعمون خوبه 

من نمی‌دونم چرا مامانم اینقدر اصرار داره 

شیدا 🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مامانم نشست پیشم گفتم مامان بقران به ابوالفضل بخش حس ندارم مگه قرار نیست زن و شوهر بشیم بخدا او ...

اینم خیلی رو داشت ده بار از همه جا بلاکش کردم باز میومد از اونور خونوادش همش پیگیر بودن منم همش جنگ اعصاب با خونوادم چون خیلی اصرار داشتن که این بهترینه....

این مامان ها هم خیرمون رو میخوان فک می‌کنند می مونیم رو دستشون یا بهتر دیگه نمیاد 🫢😁

امیدوارم هرچی خیر باشه اتفاق بیوفته🥲💔

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
اینم خیلی رو داشت ده بار از همه جا بلاکش کردم باز میومد از اونور خونوادش همش پیگیر بودن منم همش جنگ ...

همین من سنم کمه تک دخترم بخدا مردم حسرت زندگی منو میکشن مامانم یجوری رفتار مبکنه انگار نون شب نداریم ، البته مامانم میگه همه پسرا بد شدن 

من می‌خوام برم توی اجتماع برم زندگی کنم 

من دختر سرزنده ای هستم 

اما این آقا خیلی ارومه اهل زندگی بی حاشیه آروم ساکتتت 

اصلا با هم خیلی تفاوت داریم 

من بمیرمم اینبار کوتاه نمیام 

چهار سال زندگیمو معطل کردن همش اسمش رومه 

شیدا 🤍🦋
آفرین منم به همین حرفا رسیدم اینجوری همش باید منت سرش بزارم اون قبلاً گفت اگه ظاهرت اینقدر خوب نبود ...

معلومه واسعه قیافته و کشش جنسی که بهت داره هست

به خود من احساس حقارت دست میده با یکی راه برم ازم کوتاه تر باشه فکر میکنم بقیه منو بیرون ببینن فکر میکنند من یه بدبختم که اومدم از بدختی با همچین کسی ازدواج کردم 😄

خودم یه دیت رفته بودم قدش کوتاه نبود ولی قیافش خوب نبود توحالت عادی اصلا به کسی نگاه نمیکنم تمام مدت به پسرهای دیگه نگاه میکردم به زوج های دیگه نگاه میکردم حتی تو رستوران یه دختره با یه پسره بود پسره ازش قشنگتر بود دچار کمبود شده بودم 😄😄

ولی ماشین به این گرونی هر کسی رو به وسوسه میندازه بعضی از زنها میتونن و قبول میکنند ولی من حتی نمیتونم به اندازه یه دیت تحمل کنم 

خودت فکر کن ببین میتونی هی با این لب تو لب شی و .... و دیده شی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
بعد من از اول که این ماجرا نبود کلا قد برام مهم نبود قیافه هم زیاد برام مهم نبود مثلا رو کسایی که کر ...

دقیقا

ماهم وضع مالیمون خوبه خودمم سرکار میرم

اون چون تازه استخدام شده خونه و ماشین هم خونوادش گرفتن فک می‌کنند عالیه

وااای فک کن خدای نکرده خودمون باید شوعرمون رو بغل کنیم بچرخونیم لاو بترکونیم😂 چقدر مسخرهههه

واقعا درک نمی‌کنند اینقدر بدم میاد میگن مگه قد مهمه؟؟؟😑

همین من سنم کمه تک دخترم بخدا مردم حسرت زندگی منو میکشن مامانم یجوری رفتار مبکنه انگار نون شب نداریم ...

اره ولش کن

سنی که نداری 

من خودم بزرگم 😂 با اینکه همش میگن سنت رفت بالا می مونیم ولی اصلا برام مهم نیست

نمیخوام بکن اینقدر مونداخر با یه قد کوتاه ازدواج کرد 😑

برای تو باز سه سانت تفاوت قده منو چی میگی😂

همین من سنم کمه تک دخترم بخدا مردم حسرت زندگی منو میکشن مامانم یجوری رفتار مبکنه انگار نون شب نداریم ...

اووو خودتم موقعیت خوبه که 

پس بیخیال خودتو حروم نکن حرف مامانتو ولش 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
معلومه واسعه قیافته و کشش جنسی که بهت داره هستبه خود من احساس حقارت دست میده با یکی راه برم ازم کوتا ...

اصلا میگم قبلش گریه کردم که مگه من چی کم دارم بخدا من اعتماد بنفس کمی دارم اما از همه دخترا اطرافم بهترم 

ولی همچنین که سوار ماشینش دیدمش دودل شدم بعد فهمیدم نه من نمیتونم با پول خودمو گول بزنم ، حالا بحث قیافع و هیکل هم نباشه بخدا من جوونی نکردم تاحالا دوست پسر نداشتم خوشگذرونی نکردم الکی خودمو بندازم وسط به زندگی اروم و بی هیجان که چی بشه 

شیدا 🤍🦋
چهار ساله گزاشتی تو آب نمک طفلکو روز اول قاطع میگفتی نه بعدشم احتمال نود درصد ردکنی پشیمون میشی آخه ...

هربار اومدن خواستگاری بابام گفت نه 

گفت شیدا میخواد درس بخونه سنش کمه شغلت خوب نیست 

اونها اینجور تعبیر کردن خوب میریم بعد درس میایم 

پارسال باز اومدن باز گفتیم نه 

بابام گفت شغلتو دوست ندارم 

خودم گفتم نه قصد ازدواج ندارم ببین انگار نمیفهمن

شیدا 🤍🦋
دقیقاماهم وضع مالیمون خوبه خودمم سرکار میرماون چون تازه استخدام شده خونه و ماشین هم خونوادش گرفتن فک ...

مردم از خنده 

آره بخدا شانس ماست 

منم فکر کردم من باید اینو بغل کنم 

شیدا 🤍🦋