2777
2789
اگر انقدررر مطمئنی نمیخوای پس دلسوزی الکی نکن. هردوتون بدبخت میشین

مامانم اصرار داره که دیگه موقعیت به این خوبی گیرت نمیاد طرف پسرخالمه خیلی خیلی پولدارن 

خودشم خیلی دوستم داره به مامانم نگفتم چندروز پیش جوابشو دادم الان زنداییم رنگ زد که خالم و اون زنگ زدن همش گریه میکنن

شیدا 🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌فهمه انگار خودش و خانوادش خودشونو زدن به خریت هربار میان میگم نه فکر میکنن شوخی دارم چندروز پیش ...

میفهمم

منم قدم ۱۷۵ اون ۱۶۸

چقدر خونواده ها اصرار مگه قد اینقدر ملاکه؟

واقعا نمیفهمن 

از نظر ظاهری هم زمین تا آسمون فرق داریم اون لاغر و مذهبی من هیکلی و تقریبا باز🥲 

چقدر جنگیدم هنوز که هنوزه ولم نکرده دو ساله و نیم هست دنبالمه 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
موقعیتش چطوره؟خب ولی وقتی دلت نمی‌خوادش بهتره ولش کنینمیشه به خاطر گریه زندگیتو خراب کنیاونم خوشبخت ...

شغلش بد نیست جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داره اما درآمد متوسط پدرش پولدارن و ماشین وخونه ای که به این داده خیلی خوبه شاید هیچوقت نتونم چنین ماشینی بخرم نزدیک شش هفت میلیارد 

اما دلم باهاش نیست 

شیدا 🤍🦋

ردش کن هر لحضه باید مچاله شی و حالت بهم بخوره و دچار خشم شی بهش در واقع داری لطف میکنی اگر باهاش ازدواج کنی بدون هیچ حسی اونم اذیت میشه همراهه تو

هفتاد درصد ازدواج همینه متاسفانه 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
میفهمممنم قدم ۱۷۵ اون ۱۶۸چقدر خونواده ها اصرار مگه قد اینقدر ملاکه؟واقعا نمیفهمن از نظر ظاهری هم زمی ...

وای وای وای دقیقا حال منو گفتی من خیلییی لاغرم چون دارم درس میخونم اما استخون بندی درشتی دارم 

اما استخون بندیش ریزه 

یعنی من با یه پوست و استخوان از اون درشت ترم 

جدیدا رفته باشگاه خیلی هیکلی شده اما بازم من حسی بهش ندارم 

شیدا 🤍🦋
میفهمممنم قدم ۱۷۵ اون ۱۶۸چقدر خونواده ها اصرار مگه قد اینقدر ملاکه؟واقعا نمیفهمن از نظر ظاهری هم زمی ...

یه سوال بپرسم چون خودم قدم بلنده برام مهمه 

خواستگار سنتی می‌زاری بیاد خونه اکثرا ازت بلند ترن یا کوتاه تر؟

بعد اینکه قبلش تلفنی قد طرف و میپرسین؟

ردش کن هر لحضه باید مچاله شی و حالت بهم بخوره و دچار خشم شی بهش در واقع داری لطف میکنی اگر باهاش ازد ...

آفرین منم به همین حرفا رسیدم اینجوری همش باید منت سرش بزارم اون قبلاً گفت اگه ظاهرت اینقدر خوب نبود هیچوقت برات نمیومدم ، فقط از ظاهرم تعریف میکنه 

اینبار که اومدن خونمون آنقدر ازش متنفر شدم وقتی اومدن خیلی باهاش بد رفتار کردم 

شیدا 🤍🦋
وای وای وای دقیقا حال منو گفتی من خیلییی لاغرم چون دارم درس میخونم اما استخون بندی درشتی دارم اما اس ...

اونم ب من می‌گفت قد مهم نیست هیکل مهمه میرم باشگاه

بعد رفته بود پکیج افزایش قد گرفته بود از این ورزش های اصلاحی که قدت دو سه سانت بلند تر میشه 

بعد بهم می‌گفت ۱۰ سانت راضیت میکنه؟ 😑😁😂

منم بخدا مثل تو 

خودم تلاش میکنم بالاخره روزی به یه جا میرسم

ولی طرف هرچقدر خوب باشه وضع مالی خوب ولی وقتی به دلم نیس

یه عمر زندگیه🥲 باید یکم حس داشته باشم اخهههه 

نمی‌دونم چرا خونواده ها نمی‌فهمن💔

توروخدا یادم بده این چه حسیه وازکجا میاد

😐😐ببین حس به دست آوردنی نیست الان من از چندتا آدم معروف خوشم میاد به اصطلاح کراش میزنم روشون و از اینکه مثلا فکر کنم بوسشو کنم چندشم نمیشه اما این حسو نسبت به این آقا ندارم 

شیدا 🤍🦋
اونم ب من می‌گفت قد مهم نیست هیکل مهمه میرم باشگاهبعد رفته بود پکیج افزایش قد گرفته بود از این ورزش ...

الان مامانم نشست پیشم گفتم مامان بقران به ابوالفضل بخش حس ندارم مگه قرار نیست زن و شوهر بشیم بخدا اونم گناه داره 

من که دوسه ماه جدی باهاش حرف زدیم تازه دوروز درمیون مردم پنج سال عاشق همن و به هم نمیرسن بعد یه سال ازدواج میکنن دوباره عاشق میشن.

من دیگه کوتاه نمیام حتی اگه مامانم هرروز دعوا کنه 

دخترایی که قد کوتاه و ریزن کمتر از 180زاضی نمیشن اینم شانس ماعه

بعد پروو هم هست خیلیییی

شیدا 🤍🦋
یه سوال بپرسم چون خودم قدم بلنده برام مهمه خواستگار سنتی می‌زاری بیاد خونه اکثرا ازت بلند ترن یا کوت ...

اکثرا یا هم قدن یا بلندتر

من برام مهمه

همون اول که شماره ها رد و بدل میشه برای اشناییت میپرسم همون اول قد رو

بعد اگه اوکی بود بعد اشناییت