2777
2789
عنوان

هزینه عصب کشی دندون

76 بازدید | 11 پست

امروز دندونمو عصی کشی کردم شد ۷.۵ ...درحالی ک اولش ک زنگ زده بودم گفت ۵ یا ۶ تومن میشه بعدش نمیدونم چرا کشید روش..خودمم خجالت کشیدم بپرسم...بنظرم گرون حساب کرد یا واقعا اینطوریه هزینه ها؟ شما چند عصب کشی کردین اخیرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا همینه 

اول کم میگن،کارت میدی زیاد می کشن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

برا منم پنج و خورده ایی شد چند روز پیش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فقط عصب کشی یا یه همراه پر کردن با کامپوزیت؟

عصب کشی و پر کردن و کامپوزیت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عصب کشی و پر کردن و کامپوزیت

ای بابا چرا پس من دوتا دندون پزشک زفتم اینطوری گرون برام حساب کردن..بابامم تو کلینیک ۵.۵ براش انجام دادن..فک کنم ازین ب بعد باید برم کلینیک😑😑😑

ای بابا چرا پس من دوتا دندون پزشک زفتم اینطوری گرون برام حساب کردن..بابامم تو کلینیک ۵.۵ براش انجام ...

منم کلینیک رفتم