2777
2789

هفته‌ی دیگه جشن عقد یکی از فامیلای خیلی نزدیکمونه

اوضاعم با شوهرم خیلی خرابه، اون دست بزن داره شکاک و خسیسه و دیپلمه‌اس من دارم واسه دکتری اقدام میکنم، اون از خونواده‌ی با یه فرهنگ بهههه شدت پایینه، همش آتیش به زندگیمون انداختن و همه جوره بی‌ارزشم کردن، هیچ خرجی برای عروس گرفتن نکردن و حتی ما خودمون خونه و ماشین و جهازو دادیم، شوهرمم به شدت بی‌وجدانه از روز اول اومد گفت نمیخوامت برام بی‌ارزشی روی همه چیم ایراد گذاشت عادتش شده بهم بگه کوتوله سیاه‌سوسکه، قدم ۱۶۵ئه پوستم گندمیه

منم دیگه ازش دل کندم و ناامیدم و دنبال طلاقم

چند ماهه که اصلا تو جمع فامیل ما نمیومد و منم مجبور بودم هر بار بهونه بیارم، اگه جشن رو نیاد یعنی عملاً همه میفهمن طلاق گرفتیم

نمیخواستم تو جشن فامیلمون خبر طلاق من پخش شه، من که به هر حال حرفشو میشنوم ولی دلم به حال فامیلمون میسوزه که جلوی خونواده‌ی تازه عروس هم آبرومون قراره بره

به شوهرم رو انداختم که بیا گریه کردم خواهش کردم کلیییی ناز کرد و منت گذاشت و هی میگفت وااای تو حرف بد به من و بابام میزنی نمیخوامت و حالا به پای من افتادی باید منتمو بکشی آویزوون من شدی آرههه؟؟! داشت حااال میکردا ،اول میگفت نه اصلا نمیام بعد گفت باید فکرامو بکنم بعددوباره گفت نمیام به شدت تحقیر شدم کم مونده بود پاشو ببوسم واسه اینکه یه جشن بیاد شام مفتی بخوره، آخرش دیوونه شدم گفتم لازم نکرده بیای با همین بازوی کبودم که موقع کتک زدن تو زحمتشو کشیدی میرم تو جشن هر کی سراغتو گرفت بازومو نشونش میدم

الان احساس سبکی دارم، قبلش از احساس حقارتی که بهم داده بود داشتم خفه میشدم

فقط دلم به حال فامیلمون میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دختر فکر کردی فامیل دلش به حال تو میسوزه

شل کن خواهر برو به یه ورتم نباشه

به جایه منم قر بده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یعنی چی که دلت به حال اون میسوزه مگه هرزگی کردی؟ ولش کن اون گوه رو

نه من خودمم موافق این تفکرات سنتی نیستم

ولی تو فامیلمون نسل اندر نسل کسی طلاق نگرفته و طلاق یه تابوی به شدت بزرگه

خونواده‌ی عروس هم اولین برخوردشونه دیگه

وای چقدر حرصم گرفت .من نمیدونم اصن به چه دلیل باهاش ازدواج کردی ؟چه داشته که به این حقارت تن دادی ؟ والا تو چه کم داری خودت ؟ خونه ماشین جهاز در اختیار همچین خانواده ای بزاری ؟ دیونه هستی دختر ؟ بزارش کنار پررو رو بره ور دل خانوادش لیاقت ندارن ازت سو استفاده میکنن از همه جا بلاکش کن بزار درخواست طلاق بده دهنش سرویس کن 

نرو تا طلاق بگیری بعد کم کم خبرتو تو فامیل پخش میشهمجبور نیستی بریهم خودتو کوچیک کنی هم مجلس اونادو ...

اگر نرم همه صد در صد مطمئن میشن قضیه طلاقه و بخاطر همین نرفتم

چون اصلا چنین چیزی سابقه نداره

مریض هم باشیم تو عروسیای همدیگه شرکت میکنیم

نه من خودمم موافق این تفکرات سنتی نیستمولی تو فامیلمون نسل اندر نسل کسی طلاق نگرفته و طلاق یه تابوی ...

خب وقتی حالت بده گرفته زدت چکار کنی؟ پسفردا سکته کنی موهات سفید بشه یکی میاد بگه حالت چطوره؟

گوره پدر فامیلچرا خودتو آنقدر اذیت می‌کنیکسی به ورشم نیست که تو آنقدر واسشون خودتو اذیت میکنیابه فکر ...

من فامیلمونو دوس دارم بهم بدی‌ای نکردن چی بگم چاره‌ای نمونده دیگه