2777
2789
عنوان

بین آبروم جلوی فامیل و منت شوهرمو کشیدن موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 34 پست

دختر خوب به هر حال فامیل می فهمند و هرچه زودتر بفهمند شما ازیک انگل جدا شدی بهتره و موقعیت های بهتری برات پیش میاد به فکر خودت باش برای فامیل هم هیچ مشکلی پیش نمیاد کسی هم به خاطر جدا شدن از یک به قول خودتون دیپلمه بیعرضه به درد نخور شما رو قضاوت نمی کنه تشویق هم می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر خودش و پدرش ببخشیدا 

منت چیو کشیدی آخه ، 

دلتم برای فامیل نسوزه ربطی به جشن نداره آخه عزیز دل مگه قراره آبروریزی کنید ، بالاخره باید خبرش گفته بشه نیازم نیست جار بزنید 

خیلی لازم شد به یه نفر که باهاش راحت تری میگید شکرآبیم و تموم

هرگز دیگه سمت اون آدم برنگرد 

دختر خوب به هر حال فامیل می فهمند و هرچه زودتر بفهمند شما ازیک انگل جدا شدی بهتره و موقعیت های بهتری ...

آره درسته فقط بنظرم درست نبود تو جشن عقد یه نفر دیگه خبرشو بگم

گناه دارن بنده‌های خدا

بهترین روز زندگیشون من اومدم عین غاز بی‌محل خبر طلاق میدم

من فامیلمونو دوس دارم بهم بدی‌ای نکردن چی بگم چاره‌ای نمونده دیگه

دیگه از خودت مهمتر که نیستن دختر

ول کن

آخرش که میفهمن، چرا خودتو جلو اون احمق کوچیک می‌کنی دیگه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

اگر نرم همه صد در صد مطمئن میشن قضیه طلاقه و بخاطر همین نرفتمچون اصلا چنین چیزی سابقه ندارهمریض هم ب ...

بفهمن 

وقتی گیر آدم نانجیب افتادی باید چکار کنی خودتو از بین ببری چون سابقه طلاق نداشتید 

دلت به حال خودت بسوزه نمیخاد برا فامیلتون دلت بسوزه از پیامت ای برداشتو کردم که قصد جدایی نداری وگرنه اگه قصدت جدایی باشه دیگه نمیخاد ابرو داری کنی قشنگ میگی تفاهم نداریم داریم جدا میشیم شما چون قصد ادامه زندگی با این موجودو داری داری خودتو گول میزنی و بهونه بنی اسراییلی میاری

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آره درسته فقط بنظرم درست نبود تو جشن عقد یه نفر دیگه خبرشو بگمگناه دارن بنده‌های خدابهترین روز زندگی ...

نمیخاد خبر طلاقو بدی بگو مسافرت یهویی براش پیش اومد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دلت به حال خودت بسوزه نمیخاد برا فامیلتون دلت بسوزه از پیامت ای برداشتو کردم که قصد جدایی نداری وگرن ...

نه بخدا فقط نمیخواستم جلوی بقیه تو جشن عقد یه نفر دیگه خبر طلاق بدم

کاش زودتر کلکشو میکندم اصلا

نگا معلومه میخوای بری منت کشی که بیاد باهاتاگه تصمیمت رو‌گرفتی محکم بمون پاش.نهایت بگو‌ یه اتفاقی اف ...

اولش میخواستم الان که فکرشو میکنم میبینم قصد داشته کل این یه هفته من التماسشو بکنم و منو آزار بده آخرش لحظه آخری قالم بذاره و نیاد سکه یه پول بشم

اولش میخواستم الان که فکرشو میکنم میبینم قصد داشته کل این یه هفته من التماسشو بکنم و منو آزار بده آخ ...

چرا فکر می کنی سکه یه پول میشی؟

یک کم به خودت بیا دختر تو خیلی با ارزشی و عزیزی نزار این اشغال عزت نفس تورو بشکنه

بگو مرض لاعلاج گرفته نیومده حالش بده شاید بمیره

الهی آمییین یا رب‌العاااالمین

الان قهر کرده از خونه گذاشته رفته بیرون همیشه عادتشه

داشتم فکر میکردم مثلا اگه خدایی کرده ماشین بهش بزنه بمیره من چیکار کنم

حتما میرم به فامیلمون میگم شما جشنتونو بگیرین یه وقت بخاطر شوهرمردگی من عقب نندازینا😂🙏🏼

وای ولی اون وقت نمیتونم خودم جشنو برم دیگه خیلی ضایعس😂😂

همین الان یه فکری به ذهنم رسید

درسته که تعدد بهونه‌هام ضایعس و دیگه کسی باور نمیکنه ولی حداقل میتونم بگم یکی از فامیلای شوهرم مرده به احترام اون نمیاد

این دلیل جدیده قبلا نگفتم😂😂😂