من نامزدم کل اینستا رو پاک کرده مبادا من اذیت بشم بخاطر فالور و اینا من چیزی نگفتم خودش اینطور صلاح دیده توهم برو بپرس خجالت نکش پیشگیری بهتر از بعدا هست ۶رچند شاید همکاری اشنایی کسیه فضای مجازی رو زیاد جدی نگیر وگرنه اذیت میشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقع ارامش حدامکان که سیر باشه و خوبش نیاد و تو گوشی نباشه با لحن اروم بهش بگو خاک تو سرت این اسم خانومه کیه فالو کردی به مشخصات بدن زنه شکم و باسن و سینه تاکید کن بگو اینجوری دوست داشتی چرا منو گرفتی؟؟😭🤣
کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی