2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 11091 بازدید | 235 پست
اگر براشون مهم نبود خب برای بچه های خودشونم نمیخواستنولی میدونم اتفاقا خیلی براشون مهمه

بعد ی سوال 

راسته ک خانومایی ک زیاد درس میخونن معمولا زیاد ب خودشون نمیرسن و ساده ان و انرژی زنونه کمتری دارن؟

عزیزم بهت تبریک میگم و از خوشحالیت خوشحالم 

میشه بهم بگی چطوری هیت علمی دانشگاه شدی

منم کاردانی آموزش ابتدایی هستم می‌خوام یروزی هیت علمی دانشگاه و استاد دانشگاه بشم 

برای رشته من هم میشه؟ و اینکه شما چه مراحلی رو طی کردی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرت حسود نيست فقط پسرش رو بيشتر از تو دوست داره و دلش ميخاست اين موفقيت رو اونم داشته باشه

مادرشوهرتم نگران بچه هاتون هست شايد خانم شاغل اطرافش كم ديده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

به سلامتی انشاءالله هر روز پیشرفت بیشتری داشته باشی.یه سوال اگر دوست داشتی جواب بده الان حقوق هیات ع ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم و همچنین🩷من دانشکاه  علوم‌پزشکی و دولتی هستم و فعلا ضریب کا هستم برای ما حدود سی تومنه با کارانه

از بقیه دانشکاه ها اطلاعی ندارم متاسفانه

نکنه انتظارداشتی بزارنت رو سرت از خانواده شوهر غیرازاین انتظارنمیره مگراینکه خیلی فهمیده خیلی باشعور و بیش ارحد بافرهنگ باشن شاید یکم خوشحال بشن برای عروس😄

عزیزم بهت تبریک میگم و از خوشحالیت خوشحالم میشه بهم بگی چطوری هیت علمی دانشگاه شدیمنم کاردانی آموزش ...

سلام عزیزم ان شاالله به هرچیزی که میخواید برسید❤️

راستش من علوم‌پزشکی هستم از بقیه ی رشته ها اطلاعی ندارم🌷

بعد ی سوال راسته ک خانومایی ک زیاد درس میخونن معمولا زیاد ب خودشون نمیرسن و ساده ان و انرژی زنونه کم ...

این یه ترجیح شخصیه بعصیا میرسن بعصیای دیگه هم نه

انرژی زنانه هم همینطور😊

دیگه اونی موفق تره که توی همه ی جنبه ها خودشو ب روز نگه داره وگرنه نه توی خونه مدرک تخصیلی به درد میخوره نه با انرژی زنونه میشه توی محیط کار  سالم رشد کرد

این یه ترجیح شخصیه بعصیا میرسن بعصیای دیگه هم نهانرژی زنانه هم همینطور😊دیگه اونی موفق تره که توی هم ...

ما که استادای دانشگاه خانوممون خیییلی ساده و عادی ان

لباسای نسبتا گشاد و معمولی 

موهاشون اکثرا داخله اونایی ک یکم معلومه مشکی و رنگهای تیره نه بلوند 

لبای رنگ پریده و ژل نزده

کلا انگار زنانگی توشون مرده

این یه ترجیح شخصیه بعصیا میرسن بعصیای دیگه هم نهانرژی زنانه هم همینطور😊دیگه اونی موفق تره که توی هم ...

به نظر من ربطی به این نداره که چون درس میخونن به خودشون نمیرسن .

تمیز و مرتب بودن خیلیم خوبه اما اونی که شخصیت اجتماعی بالایی داره معمولا دنبال خودنمایی با ارایش غلیظ و لباس باز و ... نمیره . معمولا ساده و معمولین . 

ما که استادای دانشگاه خانوممون خیییلی ساده و عادی انلباسای نسبتا گشاد و معمولی موهاشون اکثرا داخله ا ...

خب واقعیت اینه که هرمحیطی پوشش خاص خودشو میطلبه

اگه میکاپ کرده میومدن دانشکاه و مانتوهای تنگ و رنگارنک میپوشیدن مناسب محیط اکادمیک نبودن

بعصیا هم برعکسش هستن

به نظر من ربطی به این نداره که چون درس میخونن به خودشون نمیرسن .تمیز و مرتب بودن خیلیم خوبه اما اونی ...

درسته....دغدغه های مهمتر از این دارن که دقیقا هرچیزی ترند میشه رو انحام بدن.....

خب واقعیت اینه که هرمحیطی پوشش خاص خودشو میطلبهاگه میکاپ کرده میومدن دانشکاه و مانتوهای تنگ و رنگارن ...

اخه معمولا اینجور خانوما بیرون هم همینن فقط جای مقنعه شال میاد رو سرشون

حتی بیرون هم اهل لنز و مژه گذاشتن و ژل اینا نیستن

ساده و خیلی معمولی

جاذبه های فیزیکی انگار ندارن

معمولا هم شوهرای پولداری ندارن اکثرا شوهراشون معمولین