2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 11091 بازدید | 235 پست
سلام به سلامتی موفق باشیمیتونم ازتون بپرسم چطوری هیئت علمی شدید؟ من دکترامو پارسال گرفتم

سلام عزیزم

مبارکتون باشه

من ضریب k ام رتبه ی برتر ازمون پایان دوره بودم از این طریق حذب شدم

تبریک میگم عزیزم🫂💜

ماشالله بهتون، رشته پزشکی و تخصص و هیئت علمی شدن و در کنار همه اینها مادر بودن😍😍

واقعا خدا قوت بهتون، امیدوارم در مسیر جدیدتون تمام پله های موفقیت رو عالی طی کنین💌💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم عزیزم ،شما پروفوسورم بشی کسی که حسادت داشته باشه و نخواد موفقیتتون رو ببینه نمیبینه ،در شرایط مشابه شما هستم و جالبه برام که گاهی مادر همسرم یک سری خانم های معمولی مثل معلمین بزرگوار رو با من مقایسه میکنن ،در حالی که لول و حقوق شغل من بالاتره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

چقدر حسود ایندفعه گفت بچت مهم باشه بگو اتفاقا بفکر اینده بچم بودمکه اینقدر موفقم میدونید بچم چقدر براش باعث افتخار و سربلندیه جلوی بچه های عموش و عمه اش بزار بترکن من بودم بخدا میگفتم اگر چنین حرفی میزد زنیکه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

تبریک میگم عزیزم🫂💜ماشالله بهتون، رشته پزشکی و تخصص و هیئت علمی شدن و در کنار همه اینها مادر بودن😍 ...

محبت دارین عزیزم🩷و همچنین برای شما بهترینا رو از خدا میخوام🌷