2777
2789
عنوان

این کار مگه خیانت نیس لطفا بیاید خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
بگیم کات کن بدرد نمیخوره چقدر ارزشتو اوردی پایین کات میکنی? معلومه که کات نمیکنی :/

میدونی خر بودم دوسش داشتم هرچی شد گفتم نزار جا بزنم بزار بمونم بسازم تو سختی کنارش باشم بلده جبران کنه هه 

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه ؟؟؟؟ از این ضرب المثل به بدترین شکل ممکن استفاده کردی 

کلا مسیرو اشتباه اومدی عزیز 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

مطمعنی اکسش خیانت کرده؟ خیلی از ادمای شکاک خودشون زیرآبی میرن و فکر میکنن همه مثل خودشونن! توی رابطت تجدیدنظر کن

یه دوستی دارم شوهرش شکاکه نمیذاره این طفلی تنها جایی بره و خودش راه به راه با زنای مختلفه...

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
عیب نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه ؟؟؟؟ از این ضرب المثل به بدترین شکل ممکن استفاده کردی کلا مسیر ...

من بچه بودم گفتم من ک خیانت نمیکنم من ک کاری نمیکنم بهش ثابت میشه ادم میشه 

خیلی دوسش دارم خیلی ولی دیگ اعتماد ندارم بهش امید ندارم ادم شه خیلی چیزارو گذشت کردم ولی...

اخه من دوسش داشتم گفتم مشکل داره خوب میشه اخه زورم میا من آدمش کردم قلیون مشروبی بود ۲۴ساعته اینور ا ...

ببخشید واضح میگم ولی شما قصدت ازدواجه یا بازیافت زباله های شهری؟ کیس داغوون تر از این نبود ک پیدا کنی؟!

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اصلا مورد مناسبی نیست چطور دو سال از عمرتو پاش گذاشتی فورا کات کن 

همین حالا با دوتا بچه شوهرم همچین رفتاری داشته باشه جدا میشم بخدا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببخشید واضح میگم ولی شما قصدت ازدواجه یا بازیافت زباله های شهری؟ کیس داغوون تر از این نبود ک پیدا کن ...

من نمیدونستم 

باباش سرشناس بود خودشم اول گفت ک کارمندم

بعدا فهمیدم دروغ میگ بعد گفت ولی یکی دو میلیارد پس انداز دارم فهمیدم اونم دروغ

بعد گفت ماشین مال خودمه فهمیدم مال باباشه

باز گفتم عب تداره

حتی باورم نمیشد همچین شخصیتی باشه 

ولی دوسش داشتم گفتم کمکش میکنم خوب شه مگ همه آدما بی عیبن