2777
2789
عنوان

شوهرمم قهر کرده

257 بازدید | 24 پست

چند روزه زایمان کردم مادرم شبا میاد پیشم و ظهر میره‌‌ . مادرشوهرمم یه هفته ست اینجاست دست به سیاه و سفید نمیزنه و فقط خودشو لوس میکنه واسه شوهرم تو شرایطی که من هم از لحاظ عاطفی و هم جسمی به حمایت شوهرم نیاز دارم همه‌ش خرج مادرشوهرم میشه.

شوهرم و مادرشوهرم هم از من انتظار بشور و بپز دارن منم یه روز شام پختم دیگه نپختم. من باید ناهار مادرشوهرم رو آماده کنم بگم بیا بخور.

ولی از دیروز دیگه با شوهرم حرف نزدم چون خیلی دلم شکسته بود حتی الانم خیلی راحت اشکم در میاد امروز گفت بیا صبحونه بخور نخوردم و شوهرمم رفت سرکار. منم فقط خوابیدم پیش بچه‌م ناهار هم آماده نکردم و خودمم کلا چیزی نخوردم.

شوهرم که از سرکار اومد به مادرش گفت بیا غذا بخور چرا ناهار نخوردی؟ مادرشوهرم گفت آخه نیکی هم بیاد. شوهرمم گفت شاید اصلا نیکی میخواد روزه بگیره‌. به من اصلا هیچی نگفت غذا رو با سینی آورد گذاشت رو تخت و رفت. منم با اشک غذامو خوردم که فقط سینی خالی شه‌. به خاطر مادرشوهرم و دخترخاله‌م که خونمونه وگرنه اصلا بازم میل نداشتم. فقط دوست دارم تنها باشم و گریه کنم😔

من باشم اینقدر مادر شوهر و شوهرمو میزنم صدای سگ بدن 

بیشوراااااااااا خدا ازشون نگذره

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میرفتی خونه مامانت میموندی یه ۲۰ روزی رو بلکه هم مامانت بهت برسه هم مادر شوهرت پیشت نباشه

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

عزیزم🫂♥️

کاش میشد تو پیام به شوهرت بگی حرفاتو بگی که نیاز داری تنها باشی و الان نیاز به محبتش داری 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

وا پرش نکن بدترمیشه زندگیش

😐😐واقعا نگاه کامنتا تو مغزشون چی میگذره این حرفارو رو میزنن اصلا نمیتونن راهنمایی کنن

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

سخته ولی فعلا نمیشه لج کنی زمان شرایط خاصی هستی بخودت برس اهمیت بده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وا پرش نکن بدترمیشه زندگیش

خیلی ناراحت شدم براش 

دست خودم نبود 😭😭😭

فقط میتونم بگم خدا ازشون نکذره

اسی صبوری کن تا بره دیگه مادر شوهرت 😕