2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

515 بازدید | 14 پست

کسی بوده با داشتن پریود منظم جوش هورمونی داشته باشه؟ و ایا درمانی هست که کامل خوب بشه؟

-من قبلنا حتی نوجوونیم جوش نداشتم تا اینکه یه سال پیش با مصرف زیاد چیزای شیرین موقع افطار تو ماه رمضون شروع شد، به شکل کیست اومدن. اونا خوب شدن ولی الان تبدیل شدن به جوشای زیر پوستی سر سفید که بعضی وقتا متورم میشن. دیفرین هم روم جواب نداده. انتی بیوتیک هم دکتر بهم داد معده م نمیتونست بیشتر از دو سه روز تحمل کنه..... 

ماینوکسیلین بهم داد. بعد یه روز حالت تهوع شدییییید میگیرم باهاش قطعش کردم. میخام هفنه دیگه برم دکتر پوست. دکتر عمومی بهم گفت احتمال زیاد هورمونی جوش هات ولی من پریودام منظمه حتی رحمم رو دو سه ماه پیش سونو کردم همه چی منظم بود کیست نداشتم تخمک م سایزش مناسب بود. نمیدونم این جوشا از کجا اومدن که یه ساله هستن😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریودم منظمه  سونو م اکی ه  آزمایش های هورمونی م اکی ه  اما جوش هام رو دکتر هو ...

اسم‌قرصت چیه؟ من ۲۶ سالمه و ۴ ساله ازدواجم کردم. پس خیلی به تنظیم بودن هورمونا و اینا ربط نداره انگار این جوشا...

میگم بعدا خوب میشن یا قطع کنیم باز میان؟

چند سالته؟ منم پریودام منظمه ولی خیلییی جوش میزدم رفتم دکتر اینو داد روزی یکی میخورم از اون موقع که ...

۲۶ سالمه. بدبختی خارج از کشور هم هستم و اصلا نمیدونم کدوم دکتر خوبه بده و ایا اصلا داروهام با بیمه پوشش داده میشه یا نه. تا الانم دگتر عمومی بهم اون داروهارو داده بود و تازه دیده خوب نشدم ارجاع داده به دکتر پوست:(

برای من جوشهام اکثرا دوران خمک گذاریم میان و تا میان خوب بشن، چون خیلی طول میکشه، ماه بعدی شروع شده و باز جووووش

دکتر به من گفت بچه دار شی دیگه جوش نمیزنی 

قرص ضد بارداری سپریترون کامپاند + اسپیرونولاکتون+سپریترون استات 

مطمینا بعد قطع قرص ها جوش ها برمیگرده 

من قبلا هم یه دوره خوردم و وقتی نخوردم برگشت 

البته دکترم میگه با ورزش +بادکش +گیاهانی که هورمون زنانه دارن مثل رازیانه و ویتاگنوس میشه تعادل هورمونی ایحاد شده توسط قرص هارو زمانی که قرص ها قطع شده،  حفظ کرد و تثبیت کرد 

دستور دقیق قرص هارو آگه خواستید باید براتون بنویسم 

دکتر به من گفت بچه دار شی دیگه جوش نمیزنی  قرص ضد بارداری سپریترون کامپاند + اسپیرونولاکتون+سپ ...

ممنونم ازت عزیزم میرم دکتر و باز میام اینجا مینویسم.

فقط یه سوال، جوشات قدر زیاد بود؟ برای من در حد  ۴،۵ تا رو یکی از گونه هامه فقط

ممنونم ازت عزیزم میرم دکتر و باز میام اینجا مینویسم. فقط یه سوال، جوشات قدر زیاد بود؟ برای من در حد ...

حدودا دو سه تا در یک هفته 

و جاش هم میموند 

جوش های هورمونی جاش میمونه 

ایندفعه دکترم گفت جوش هات فقط با زایمان طبیعی ریشه کن میشن 

با سزارین هم نه حتی 

گفت این سه تا قرص توی یه دوره شیش ماهه درمان موقت جوش هورمونیه 

گفت هر وقت جوش هات عود کرد یه دوره شش ماهه باید بخوری 

گفت حتی میتونی پیش من هم نیای و خودت بخری و بخوری 

من دستورش رو مینویسم شاید به درد یکی خورد 

سپریترون کامپاند: از شب پنج پریود هر شب تا 21شب

سپریترون استات: از شب پنج پریود تا ده شب ( بسته ش ده تاییه) 

اسپیرونولاکتون 25: هر روز دو عدد بعد ناهار 

ورزش،  بادکش تخمدان ها هفته ای دو بار،  رازیانه هم در تثبیت تعادل هورمونی ایجاد شده بعد از دوره شش ماهه موثره 

تاکید میکنم چه جوش خوب شد در طول دوره چه نشد حتما باید کل دوره رو قرص بخورید