2777
2789
عنوان

تاحالا دیدین کسی تو نا امیدی قبول شه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست
خب اشتباهت دقیقا همینجاست، چرا باید خودت رو با بقیه مقایسه کنی در صورتی که می‌تونی عملکرد خودت توی د ...

میدونم

خیلی سعی میکنم خودم به خودم روحیه بدم

ولی بازم بعضی وقتا هرچقد تلاش می‌کنم این مقایسه کردنو بیخیال شم نمیشه

حتی با دوست صمیمیم دائم دارم خودمو مقایسه میکنم

درصدامونو ساعت مطالعه هارو تعداد تست و ...

خودم از همه بیش تر اذیت میشم ولی هرچقدم تلاش می‌کنم اصلا درست نمیشه🥲

چجوری امیدمو حفظ کنم؟ من خیلییی زود کم میارم و نا امید میشمول نمیکنما ادامه میدم ب درس خوندنولی اصلا ...

همین کارو خراب میکنه عزیزم چون افکار ارتعاش دارن و ارتعاشات واقعیت و میسازن 

صبا ندیتیشن کن افکارت و مثبت نگهدار  و سعی کن فکر کنی اون رشته ای که میخوای قبول شدی با همون حس و حال خوشحالی درس بخونی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونمخیلی سعی میکنم خودم به خودم روحیه بدمولی بازم بعضی وقتا هرچقد تلاش می‌کنم این مقایسه کردنو بیخ ...

تجربه نشون داده مقایسه خیلی غلطه خودم اون سالها انقدر مقایسه کردم با کسایی که یسال زودتر شروع کردن و فلان  اخرش دیدم من بهتر بودم تو نتیجه پس بس کن اینکارو 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
میدونمخیلی سعی میکنم خودم به خودم روحیه بدمولی بازم بعضی وقتا هرچقد تلاش می‌کنم این مقایسه کردنو بیخ ...

اگه بخوای می‌شهه، جای این چیزا تمرکزت رو اگه رو خودت بذاری و پیشرفت خودتو ببینی، اعتماد به نفستم بالاتر می‌ره و انگیزه امید بیشتری می‌گیری 

اره موافقم باهاتون:)مرسییی

موفق باشی کوچولو