2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که فقط پارسال با پونصد تومن یه مانتو پاییزی گرفتمیه بارونی هم کادوی خالم بود که ضروری نبودسطح ...

ببین قیمتا سوار موشک شدن رفتن هوا 

هزار رحمت به قیمتای یک ماه پیش چه برسه به پارسال

سی تومن چیز خاصی نمیشه.من دو تا شومیز پاییزه ساده دم دستی برای دنبال پسرم میخوام برم خریدم با ی کت پاییزه تازه از بلوچ ک قیمتاش معمولیه شد ۶ تومن حدودا.ی کتونی مشکی ساده و کیف از کیف و کفش شیما خریدم ۹ تومن.دو تا شلوار ازینا که مثل شلوار ورزشی میمونه خریدم ۴ تومن .همه ی اینایی ک میگم در حد دم دستی و دنبال بچه مدرسه رفتنن

خب 30 تومن که نیست ی جوری هم میگه میخواد بخره انگار هیچ لباسی نداره دو سه تا لباس بگیره میشه نهایت 1 ...

خب مثلا ی کفش ساده بگیره 5 تومن پالتو و کت و جکت هم زیر 3 تومن ندیدم کیفم پایین ترینش 1 تومنه

قشنگ دو دست لباس بگیره تموم میشه 30 تومن شاید متنوع پوش باشه شاید اکسسوری و چیزای ترند بخاد