2777
2789
زارا اصل نه از اینا که تو ایرانن به نسبت اونا بله خوش قیمت تره

ايران ك زارا نداريم. زارا اصلي مد نظرم هست

من خريد ميكنم هميشه سفرهام.

لباس بچه ايراني بيخود ٧٠٠ يكبار ميشوري رنگ رو ميره

زارا ميخري ١/٥٠٠ / ٢ بشور بپوشه.

برند خوش قيمه به نسب كيفيت نه ك ارزون باشه.

💕

خب مثلا ی کفش ساده بگیره 5 تومن پالتو و کت و جکت هم زیر 3 تومن ندیدم کیفم پایین ترینش 1 تومنهقشنگ دو ...

نگفته اکسسوری  و کفش و ... که گفته لباس زمستونه 3. تا دست لباس بگیره مگه چند میشه؟؟بعدشم مگه از قبل خودش نداشته؟!هموناروهم بکنه برش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برند های شنل و زارا و گوچی و اینا میخوای خرید کنی؟! یا از پاساژ های گرون؟!!؟

از زارا هم بخواد بخره با باربری پول ۴تا تیکه لباسه ، شنل و گوچی که یه دکمش هم این قیمت نیست

از طلافروشی میخری؟؟بعدا برا فروشش راحت ازت برمیدارن؟

اره یه طلافروشی هست کلا کارش سکه و ابشده هست ۴درصد بهش میدم زیر یک گرمو بالای یک گرم رو ۳ درصد موقع فروش هم قیمت تابلو برمیداره البته من دیر میفروشم پس صد درصد سودش از اجرت هایی که دادم بیشتر میشه

پنجمین اکانت 👻

اره یه طلافروشی هست کلا کارش سکه و ابشده هست ۴درصد بهش میدم زیر یک گرمو بالای یک گرم رو ۳ درصد موقع ...

پارسیان هم اجرت داره؟؟یه سوال دیگ اینکه برا خرید سکه پارسیان مثلا ۱۰۰ سوتی یا ۲۰۰ سوتی اینا تاریخ داره باید به تاریخ سکه توجه کنیم یا فرقی نمیکنه؟چ تاریخی باید خرید کنیم؟ 

پارسیان هم اجرت داره؟؟یه سوال دیگ اینکه برا خرید سکه پارسیان مثلا ۱۰۰ سوتی یا ۲۰۰ سوتی اینا تاریخ دا ...

نه هرموقع پول دستت اومد بخر 

پارسیان اجرت نداره فقد ۳ یا ۴ درصد سود 

پنجمین اکانت 👻