2777
2789
عنوان

برآمدگی پیشانی با لیفت ابرو آندوسکوپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 30 پست
سلام خوبین ببخشید من دیر بهدیر میامخط رویش.موی شما هم عقب رفته؟

اره خط رویش مو‌ عقب میره، پیشانی برامده میشه به مرور این حالت طبیعی تری میگیره. الان برا من ۴ سال گذشته. حس میکنم خط رویشم اومده پایین تر باز بهتر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز حالت کشیدگی وبی حسی تو پوست سرم دارمعمل خیلی بدیه من که خیلی پشیمونم راهی هم نداره

من هنوز بی حسم بعد ۴ سال. دیگه کاریه که شده. منم پشیمونم. هم خط رویش موهام عقب رفته هم حالت پیشونیم عوض شده هم چشام زشت شده هم ابروهام اون چیزی که میخواستم نشد🤣

هنوز حالت کشیدگی وبی حسی تو پوست سرم دارمعمل خیلی بدیه من که خیلی پشیمونم راهی هم نداره

شاید خیلی کشیده 

چون یکی دیدم عمل کرده بود معمولی کشیده بود بسیار زیبا شده بود

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

اخی ناراحتت شدم عزیزم باید میرفتی پیش ی ادم حاذق تر

درسته خوب تحقیق نکردم  شما مراقب باشین بعضی عوارضش برای همه هست مثل تغییر فرم پیشانی  پیش دکتر حدادی عمل نکنید خیلی بی مسولیته هیچی‌رو قبول نمیکنه