2777
2789

مااصلااهل چای نیستیم نهایت یدونه صبح خودم ازخواب بیدارشم باخرما فقط یدونه چون زودکم خونی میگیرم ماعیدبه عیدیه قوطی چای میخریم دراین حدمصرف چای وقندمون کم قندهم یه کارتن عیدبه عیداونم برامهمون حالامادرشوهرم ازون وقتانمدونست ماچایی توخونه نمیخوریم میبینم نسکافه میفرسته چون ماسریع ترتیبشومیدیم😆🤪خیلی به خوردوخوراک شوهرم حساس خیلی خوشبحال منه😎😎یکی ازیناسهمتون 🤪

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

اوهوم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یک کیلو قند رو‌سه ساله خریدیم تموم نشده هنوز 😂ما هم چایی نمیخوریم قهوه میخوریم صبح ها من قهوه می ...

قهوه داریم مصرفمون خیلی کم هرچندماهی 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

چه با کلاس 😂ولی ما فگطططططط چاییی😁اگه گفتین اهل کجام؟ از چایییی گفتنم معلومه🤣

نه کجایی من کم خونی میگیرم