2777
2789
عنوان

تا حالا چه حرفی از ظاهرتون گفتن که احساس ناکافی بودن کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 84 پست
بنظرم بچه شیر خوشگله من اصلا ناراحت نشدم و اتفاقا فک کردم تعریفه

منم چندسال پیش یه همکار داشتم شبیه بچه شیر بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم گرده💔 باز خوبه لاغر شدم و صورتم تپل نیست خدا رو شکر وگرنه همش باید غصه میخوردم که شبیه بچه ها ...

تعجب می‌کنم چیزایی که تو میگی مزیتا🙄 صورت گرد شبیه بچه بودن اینا که خیلی خوبن بی‌بی فیس میشی و سنت کم بنظر میاد 

ولی قبول کن سخته حس ناکافی بودن دا‌شته باشی اعتماد بنفس نابود میشه

آره سخته منم دلم میخواست خیلی خوشگل بودم ولی خوب الان نیستم.....چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید شکر کنم نه اینکه زوم کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

🤣🤣 کی بود؟؟

نه شما بودی اون قدش کوتاه بود و خیلی سفید بود

حتی یه بار تجربه این حرفها ندارم 

نه که بی نقص باشم ، رو ندادم به آدمهای اطرافم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نمی‌فهمم وقتی از کسی مستقیما نظر نخواستی چی باعث میشه تصمیم بگیره دهنشو باز کنه و در مورد ظاهر یکی نظر بده 

آره عزیزم من سراسر ایراد ولی حداقل خداروشکر میکنم مث تو شل مغز نیستم 😒

آره سخته منم دلم میخواست خیلی خوشگل بودم ولی خوب الان نیستم.....چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید شکر کنم نه ...

همین دیگه مشکلم اینه نمیتونم قبول کنم و بپذیرم مشکل اصلی در واقع همینه وگرنه آدم کاملا خوشگل خیلی خیلی کمه شاید تو طول یک ماه که هرروز میری بیرون جمعا چهار نفر پیدا کنی

دختر من ارزومه قدم بلند باشه و ترقوه هام مشخص باشه 🙁معیار زیبایین اینا

قد زیاد بلند نمی‌پسندم ولی آره ترقوه برجسته دوست دارم ولی خوب همونم تو من ایراد میبینن البته همه نه ولی چند نفر گفتن

همین دیگه مشکلم اینه نمیتونم قبول کنم و بپذیرم مشکل اصلی در واقع همینه وگرنه آدم کاملا خوشگل خیلی خی ...

نبابا کمتر...........شاید 10 درصد خوشگل باشن طبیعی...................بنظرم برو روانشناس من خودمم تصمیم دارم برم