2777
2789
اره هر مدرسه میتونی بری فرقی نداره

ما هم یه گروه داریم نظام قدیم.پایبن آدرسش هست‌.میتونید بیایید اونجا و بمب انگیزه بشید.همچنین شاید مطالبی که مد نظرتون بود اونجا گیرتون اومد‌.ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار بنده گذاشتید و راهنمایی کردید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه گروه داریم نظام قدیم.پایبن آدرسش هست‌.میتونید بیایید اونجا و بمب انگیزه بشید.همچنین شاید مط ...

من پارسال ثبت نام کردم امسال میرم دانشگاه مرسی 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
یه سوال دیگه.ببخشید خسستون کردم زیادی سوال پرسیدم.من هر مدرسه بزرگسالانی برم قبول میکنن؟یا باید مدرس ...

ببخشید چرا باید بری مدرسه ثبت نام کنی؟ 

مگه دیپلمت، با چیزی که می خوای ازمون بدی یکی نیست؟ 

تا جایی که من می دونم نزدیک خرداد از طریق سایت واسه ایجاد سابقه میری ثبت نام می کنی 

و انتخاب دروس رو می کنی و میگن کجا بری امتحان بدی

مدرسه بزرگسال واسه چیه؟؟

دیپلمم تجربیه.اما خب دیپلم من برای قبل ۸۴ هست.

منم  ۸۴ قبلم

الانم زنگ زدم مدرسه بزرگسالان

گفت سه ترم هست از مدرسه این مسئولیت گرفته شده و فقط وبت نام اینترنتی هست

وقتی اعلام می کنن تو سایت ثبت نام کنید و واحد بر دارید و بعد حوزه امتحانی معلوم میشه

الان غیر اینه؟ 

منم ۸۴ قبلمالانم زنگ زدم مدرسه بزرگسالانگفت سه ترم هست از مدرسه این مسئولیت گرفته شده و فقط وبت نام ...

ن درسته.اما من تو اینترنت سرچ کردم دیدم،کسی که تجربی بوده اون زمان،بخواد تجربی کنکور بده،همون مثل بقیه تو ترمیم شرکت میکنه و نیازی به ایجاد سوابق نیست.

تو اون گروهه‌هم اومدم

درود.در مورد نازنین مریخی سرچ کردین؟دو سال پیش پزشکی قبول شد.متاهل بود و دو تا فرزند بزرگ هم داشت.اینجا آیدیش به نام بلکاتون هست.در موردش اینترنت هست،میتونید سرچ‌ کنید‌.

من شنبه میرم میپرسم از اینجا اطلاع میدم

من می خواستم برم

حالا شما زحمت می کشید حتما به من اطلاع بدید

بپرسید که میشه کسی که قبل ۸۴ هست فقط ۱۲ ایجاد سابقه کنه سال بعد یازدهم ایجاد سایقه کنه

یا باید همه نهایی چه یازده چه دوازده رو در یک سال بده

خلاصه زیر و بمشون در بیارید 

من بچه کوچیک دارم سخته برم

لطف می کنید