من یبار رفتم.....نه ببر با خودت هه چی......اونجام دارن ها..............ولی ببر
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
نه درخواست دوستی نه تگ و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ، میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه روسری قرمز فعلا ندارم.. یکی دارم ولی خب حس نو بهم نمیده🤦🏻♀️
خوب بخر یا از کسی بگیر بشور بعد بپوش منم برای شب یلدا شال میخوام امروز رفتم قیمت کردم 200 تومن بود............حالا چرا میخواهی با روسری عکس بندازی؟؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......