2777
2789

بچه ها رفتیم برای یکی از اشناها فاتحه بفرستیم یکم اون ورتر مزار یه پسر جوون بود که بر اثر کرونا فوت شده بود روی قبر و روی عکسش با اسپری نوشته بودن بدهکار مردم است لعنت بهش الان سر نماز بودم یهو یادش افتادم دلم براش گرفت تو اوج جوونی فوت کنی و بعد کسیو نداشته باشی اینم بگم  میگفتن اونجا پدر و مادرش انگار فوت شده اگه تونستید نفری یه صلوات براش بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی کاش اون طرف متوجه میشد دستش از دنیا کوتاه هست مال دنبا برا دنیا هست همه میریم همون جا که این جوان رفته واقعا قبرستون ادم میره فکر مال دنیا یادش میره چطور این رفته این کار کرده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خدایی چقدر بده پول بگیری و نتونی بدی این اتفاق برات بیوفته 

قبلا هم شاهد همچین ماجرایی بودم ینفر اومد از فامیل ما ۳۰۰ میلیون خرید کرد سال ۹۶ پولو نداد تا چند سال الانم مرده هم فامیل مارو بدبخت کرد هم اون دنیای خودشو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️