با جادو اومده یا با میل خودش ؟ ( از هر ۱۰۰۰۰ تا مورد اینجوری ۹۹۹۹ تا با جادو میان و فقط ۱ مورد بسیار بسیار به ندرت پیش میاد که با میل خودش میاد ) مال من با جادوها اومدن ، تو یوتیوپم نگاه میکنم ویدئوها رو ۹۹/۹ درصد با جادو اومدن
شمام مثل من اسمت در دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین )قرار داره
دسته ی حادثه ، طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی
دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی
دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر
فرقی نمیکنه
کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره : معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) ،
اسمشون ارتعاش پایین و فرکانس ضعیفی داره
ازدواج ( شکست های سنگین عاطفی ، ازدواج های ناموفق ، طلسم بستگی در بخت ، طلسم بستگی در زایش
سلامتی ( شکست های سنگین در سلامتی ، جوانمرگ شدن ، طلسم بیماری ، طلسم مرگ
اشتغال ( شکست های سنگین مالی ، طلسم رزق بند
( دعای بد ، دعای سیاه ، جادوی سیاه ، طلسم سیاه ( قوی ترهاش : جادوی موکل دار ( موکل شیطانی " جن کافر " ) هستن و گرفتار جن مزاحم و جن عاشق بشن و در مرتبه ای شدیدتر به تسخیر جن در می آیند اگر جادو قوی تر باشه { مخصوصا حادثه ساز عالی } ) : فقط برای شخص حادثه ساز اثر میزاره [[[ البته ممکنه طلسم شکست مالی برای اشرافی متضرر ، و ، کم درآمد متضرر هم اثر بزاره ]]]
من بلدم چنتا اسم پیدا کنم ( به شرط اینکه کم کم بالای ۷۰ درصد دور و اطرافیان به اسم جدید صدا بزنن
♦️♦️♦️اسم به تنهایی ارتعاشی ندارد و ارتعاشِ اسم : با نام مادر و نام خانوادگی محاسبه میشه
♦️روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( مستعار یعنی هر طور که صدا میزنن
♦️روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته میشود { به استثنا : حرف آ حذف است مثلا کسی نام خانوادگی اش آژنگ هست ( میشه ن : آ حذف میکنیم ، گچپژ هم که همیشه حذفه )
مبحث ارتعاش اسم ( برنامش تو بازار هست :
برنامه ی : علم اسامی ( قسمت : بررسی ارتعاش اسم
و یا
برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( قسمت بررسی ارتعاش اسم
هر دو برنامه عیناً عین همن