2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم💝قبلنا دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص ( گیرنده ی جادو ) انجام دادم ت ...

بله همین نماز خیلی کاراییش بالاست موکل هاش قوی هستن چهل روز بخون اثرش واقعاهست بعدبخواه که توخواب نشونت بدن رفع شده یاهست هنوز

حرز هم حتمابخرهمراهت کن

سنگ حدید صینی هم عالیه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

چشم💝قبلنا دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص ( گیرنده ی جادو ) انجام دادم ت ...

چشمتم بی بلا من خودم از سال ۹۶ درگیراینابودم حتی ازخیلی قبلترولی از۹۶ فهمیدم جدی که هستن و چندین بارچله برداشتیم و باحرز واقعادیگه ولم کردن هنوزم اگرحرز همراهم نباشه ازارم میدن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

چشمتم بی بلا من خودم از سال ۹۶ درگیراینابودم حتی ازخیلی قبلترولی از۹۶ فهمیدم جدی که هستن و چندین بار ...

چیا آزارت میدن ؟ اجنه ؟ 

منم جن مزاحم و جن عاشق دارم

منم حرز خریدم ولی هنوز استفاده نکردم تو اکانت دیگم @آلتادین‍ تلپیکشو زدم : حرز خریدم بعدش خواب دیدم : عصر پتجشنبه بود رفتم از لوازم مذهبی فروشی تو شهرمون ( حرزهاش از مشهد و قم میفرستن ) ،  حرز خریدم روی پوست آهو داخل لوله نقرس صبحش خواب دیدم ، یه آویز حرز کبیر هم خرید جهت نصب در خانه یا مغازه یا ماشین اونم هنوز نصب نکردم

از سال ۹۴ شروع شد اوجش ۹۵ بود رفتم پیش یه آقایی بهش میگن سید خیاط هم خیاطه هم دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی کامل باطل سد و اینا ، که بلز از سال ۹۸ شروع سدن کم و بیش تا همین الآن ( هر سال دوبار خود به خود باطل میشه هر سال تاسوعا گوسفند قربونی میکنیم یا مثلا هر سال یه بار میریم مشهد { زیارت ضریح امام رضا و نگاه کزدن به گنبد امام رضا از صحن انقلاب اسلامی که گنبد تمامل دیده میشه باطل سحره چون شیخ بهایی استاد بزرگ علوم غریبه وقتی داشتن صحن عتیق ( صحن کهنه یا همون صحت انقلاب اسلامی ) رو زمان صفوی میساختن به مصالح آب باطل سحر میریخت ، گنبد امام رضام ۸۸۸۸ تا خشت طلا داره احتمالا ( یکی از باطل سحر ها عدد ۸۸۸۸ با کاربردهاش هست ) شیخ بهایی پشت خشت ها طلسم باطل سحر یا یه نوشته ی معندی حک کرده بود دونه دونه میچسبونن رو گنبد " الله اعلم

ولی احتمال قوی میدم زیارت امام رضا واقعا باطل سحر باشه ، من ۲ هفته پیش با مامانم و خانواده ی خواهرم رفتم مشهد هنوز اونجا بودم که زنداداشم فهمید سفر مشهدم وقتی برگشتم خونه حسشون میکردم و شبش خوابیم تازه داست خوابم میبرد که یه پسر جوان و زیبا از موهای سرم گرفت به شدت کشید از خواب پریدم جاهایی که پوستش کشیده شده بود درد داشت آیه ی فَسَیَکْفيكَهُمُ اللهُ و هو السميعُ العليم رو خوندم فوت كردم دورم ، تا همین ۳ روز پیشم هر شب خواب جن میبینم 

احتمال میدم از جادوگرشون پرسیدن اونم گفته کل جادوهاش باطل شده و سحرهای جدید برام گرفتن 

زنداداشم اومده بود خونمون ازم پرسید فلانی تو هم رفته بودی مشهد آررره ؟ خودمو زدم به نشنیدن جواب ندادم میدونستم که میخواست بفهمه چیکار کردم جادوهام باطل شده کی باطل کرده ، حتما رفته مسهد باطل سده 

یه بارم تابستدن کامل باطل شد ( احتمال میدم قطعی نه ؛ رفتم قم و جمکران نماز امام زمان توسل بهش به عنوان امام زنده و حی و حاظر اونموقع هم فکر کنم باطل سده بوره چون رلم خیلی خیلی باهام خوب شده بود ( ۸۰ درصد سحر و جادوها رو به خاطر اون میخرن 

چیا آزارت میدن ؟ اجنه ؟ منم جن مزاحم و جن عاشق دارممنم حرز خریدم ولی هنوز استفاده نکردم تو اکانت دیگ ...

عزیزم شماحتما حرز ابودجانه رو یاخودت بنویس یا یکنفر ادم معتبر بنویسه و همراهت بکن

نماز باطل السحر حضرت زهراء س 

که دو رکعته رو حتما بخون چندتاچله بخونی توخواب میبینی چی میشه ولی اینا همش با حرز داشتنه که کلا نمیتونن دیگه بیان طرفت 

سنگ حدید صینی اصل گیربیار و این حرزها و سنگ رو داخل این آویزای گردنی هستن ... اونا بزار همش همراهت باشه

من خودم سالهاست درین باره هم تجربه دارم هم تحقیق زیادکردم و البته در عمل هم اجرا

خوابم خیلی دیدم توخوابم خیلی اذیت کردن الانم حرز نباشه می کنن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

عزیزم شماحتما حرز ابودجانه رو یاخودت بنویس یا یکنفر ادم معتبر بنویسه و همراهت بکن نماز باطل السحر حض ...

با جادو اومده یا با میل خودش ؟ ( از هر ۱۰۰۰۰ تا مورد اینجوری ۹۹۹۹ تا با جادو میان و فقط ۱ مورد بسیار بسیار به ندرت پیش میاد که با میل خودش میاد ) مال من با جادوها اومدن ، تو یوتیوپم نگاه میکنم ویدئوها رو ۹۹/۹ درصد با جادو اومدن 

شمام مثل من اسمت در دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین )قرار داره 

دسته ی حادثه ، طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر

فرقی نمیکنه 

کسانی که اسمشون در دسته ی حادثه ساز قرار داره : معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا دو حوزه ، یا هر سه حوزه ) ،

اسمشون ارتعاش پایین و فرکانس ضعیفی داره 

ازدواج ( شکست های سنگین عاطفی ، ازدواج های ناموفق ، طلسم بستگی در بخت ، طلسم بستگی در زایش 

سلامتی ( شکست های سنگین در سلامتی ، جوانمرگ شدن ، طلسم بیماری ، طلسم مرگ 

اشتغال ( شکست های سنگین مالی ، طلسم رزق بند 

( دعای بد ، دعای سیاه ، جادوی سیاه ، طلسم سیاه ( قوی ترهاش : جادوی موکل دار ( موکل شیطانی " جن کافر " ) هستن و گرفتار جن مزاحم و جن عاشق بشن و در مرتبه ای شدیدتر به تسخیر جن در می  آیند اگر جادو قوی تر باشه { مخصوصا حادثه ساز عالی } ) : فقط برای شخص حادثه ساز اثر میزاره [[[ البته ممکنه طلسم شکست مالی برای اشرافی متضرر ، و ، کم درآمد متضرر هم اثر بزاره ]]] 

من بلدم چنتا اسم پیدا کنم ( به شرط اینکه کم کم بالای ۷۰ درصد دور و اطرافیان به اسم جدید صدا بزنن

♦️♦️♦️اسم به تنهایی ارتعاشی ندارد و ارتعاشِ اسم : با نام مادر و نام خانوادگی محاسبه میشه 

♦️روش اول : اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش ( مستعار یعنی هر طور که صدا میزنن

♦️روش دوم : اسم مستعار شخص و نام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته میشود { به استثنا : حرف آ حذف است مثلا کسی نام خانوادگی اش آژنگ هست ( میشه ن : آ حذف میکنیم ، گچپژ هم که همیشه حذفه ) 

مبحث ارتعاش اسم ( برنامش تو بازار هست : 

برنامه ی : علم اسامی ( قسمت : بررسی ارتعاش اسم

و یا 

برنامه ی : نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام ( قسمت بررسی ارتعاش اسم 

هر دو برنامه عیناً عین همن 

با جادو اومده یا با میل خودش ؟ ( از هر ۱۰۰۰۰ تا مورد اینجوری ۹۹۹۹ تا با جادو میان و فقط ۱ مورد بسیار ...

عزیزم ممنون از اطلاعاتی که دادی

حالا منم یسری چیزها که بلدم بگم

ببین اصلا اهمیت نداره اینها چطور اومدن

مهم این هست که هر مشکلی در این جهان در یک‌محدوده خاص از سطح انرژی هست که فعاله

یعنی همین چیزها که اسم بردی ... مشکل ازدواج یا بارداری یا سلامتی یاشغل 

تنها راه اصولی برای رهاشدن از این مشکلات اونم از زبان کسی که چند ساله دچارش بوده و تونسته تا حد زیادی پیش بره

این هست که سطح انرژی خودت رو از راه درستش بالاببری

هرمشکلی یه اندازه ای داره وقتی تو از مدار اون مشکل و از سطح انرژی اون از ارتعاش اون از فرکانس اون از مدارش خارج بشی دیگه بر تو قدرتی نداره

حالا راه اصولیش چیه

راهی که انبیاء رفتن اولیاء الهی رفتن

راه یوسف و ابراهیم و اسماعیل راه محمد ص راه علی ع راه خدا راه اهل بیت علیهم السلام

راه ایمان تقوا عمل صالح

راه توبه ای محکم

راه میثاق غلیظ( عهد محکم ) باخدا بستن 

راه تزکیه و تطهیر درون 

راه خدا شناسی و خود شناسی 

تنهاتومسیرخداست که مدار به مدار بالاتر میری

هیچکدوم ازاین چله ها و ختم ها و حرز ها و باطل السحرها به تنهایی و بدون اینکه شخص بطور جدی اهل مراقبه و تقوا بشه نمیتونه اثربزاره

البته که منظورم مراقبه و اینای سخت نیست مثل مرتاض ها یا عرفای تارک دنیا

بلکه در حد معقول و متعادل از گناهان دوری کردن اهل رعایت واجبات شدن اهل تقوا شدن

اهل شنیدن ندای قلب شدن اهل دریافت الهامات و هدایتهای الهی شدن اهل گوش بزنگ پیغام نشانه ها بودن اهل حرکت در جهت هدایتهای خدا بودن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋