2777
2789
عنوان

چه گندی زدم وااااای خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
هنوز خالم بده قلبم تند میزنه بعد ده جلسه اموزش اینم رانندگیم

عزیزممم طبیعیه بخاطر استرسی که ایجاد میشه لینطوری میشع

اصلا نگران نباش هممون یه روزی اینجوری بودیم

آواکادو سایت🥑                                                            

ماشینت چی بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمیه و به شدت کلاچ سفت و ترمز و شتات ضغیفی داره .روا هس

نگران نباش براهمه پیش میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برای هرکسی ممکنه پیش بیادهمه که از اول راننده حرفه ای نبودناتفاقا اون جمعیت باید شعور داشته باشنمتاس ...

اقایون عقده دارن من تازه رانندگی داشتم یاد میگرفتم بابام گفت بشین پشت ماشین جاده بود😳یه ماشین سنگین دید پشت فرمون خانومه قشنگ گرفت سمتم منو میگی از ترس داشتم میلرزیدم بابام سریع گرفت فرمون ب راست که نریم زیر ماشین 

وگرنه من راه خودمو داشتم میرفتم لاین سمت راست بودم یسریا بویی از انسانیت نبردن

بااجازه استارتر 

خواهشا هرکس حاجت محال گرفته یا در جوار معصومین هست یا اراده خاصی داره یا از سادات هست 

دل روشنی داره برای بنده دعا کنه حاجت بنده برآورده شه 

التماس دعا 

حاجت محالی دارم 

در این مدت کم برآورده بشه🙏🙏🙏🙏🤍

دور برگردون با جاهای دیگه فرق نداره ها، اگه بلدی خوب برونی 

یکم هول نشو آروم دور بزن برات ادامه بده 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

عزیزم پیش میاد دیگه غصه نخور از خودم بگم بهت بخندی 

دیشب ماشین مون خراب بود شوهرم هل میداد من فرمون دستم بود یهو مغزم قفل کرد ماشینو روبه جدول کردم 😂 یعنی غش کردم از خنده زن حسابی کوچه به این گشادی چطوری انقدر سرته کردی ماشینو 🤣 

تازه این یکی از سوتی های ماشین سواریمه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اقایون عقده دارن من تازه رانندگی داشتم یاد میگرفتم بابام گفت بشین پشت ماشین جاده بود😳یه ماشین سنگین ...

خدا لعنت شون کنه بعضیا تا میفهمن پشت ماشین زنه اذیت شون شروع میشه منم خیلی اذیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خدا لعنت شون کنه بعضیا تا میفهمن پشت ماشین زنه اذیت شون شروع میشه منم خیلی اذیت میکنن

خیلی حالم بده تازه میتدسم میلمم تو اینستا پخش بشه. معازه دارا اومدن بیرون تماشا. 

خیلی حالم بده تازه میتدسم میلمم تو اینستا پخش بشه. معازه دارا اومدن بیرون تماشا.

فدای سرت بابا کی میشناسه تورو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40