2777
2789
عنوان

قابلمه های روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان قابلمه های روحی من یکم سیاه شدن چون حالت کوبیده شده هستن هر چقد سیم میکشم نمیرن .چیکار کنم بگید خواهشاا

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

من فقط چدن 

به ضرر باشه،کل غذاهامون و وسایل مون ضرر دارن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دوستان قابلمه های روحی من یکم سیاه شدن چون حالت کوبیده شده هستن هر چقد سیم میکشم نمیرن .چیکار کنم بگ ...

من شنیدم توش آبلیمو بجوشونی یا جوش شیرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چدنم باید اصل باشه اهن ربا بهش میچسبه

هیچ چیز اصل الان وجود نداره،همه کلاه بردار شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا چرا؟

میگن ضرر داره

بعدش هم چن ساله داشتمشون

چدنش کنده میشد خطرناک بود حداقل میگم روحی ضرر نداره برای بچه هام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوستان قابلمه های روحی من یکم سیاه شدن چون حالت کوبیده شده هستن هر چقد سیم میکشم نمیرن .چیکار کنم بگ ...

ایندفه که خواستی آب بجوشونی توش ،سرکه هم بریز

قشنگ سفید میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم تو روحی میذارم ولی میگن سالم نیستن

اتفاقا چون ته دیگ میبنده با قاشق میتراشیم سالم تره تفلون بعد از مدتی کنده میشه میاد تو ته دیگ شیمیاییه ما بدمون میاد از قدیمم روحی استفاده میکردن تا ۹۰ سالم عمر میکردن کجا تفلون و چدن بود