2777
2789
عنوان

شوهرم خیلییی بهم گیر میدههه

272 بازدید | 33 پست

بچها مثلا واسه  سفارش ی وسیله که فروشنده مرد است اگه من پی ام بدم عکس وسیله رو بخوام و آقا برام بفرسته یا زنگ بزنم به آقاهه برای خرید شوهرم گیر میده میگه چرا به مرد غریبه پیام میدی بگو خودم پیام بدم منم خب نمیتونم همه چیزو به اون بگم کههه امروز باهام بحث کرده که چرا این کارو کردی شوهرای شمام همینن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر محترم این نشونه از تفاوت ساختاری فکری آقایون هست 

در خانم ها این بد دلی یا گیر دادن تلقی میشه ولی در آقایون این کار به خاطر ترس از مرد های مزاحمی هست که دیدن و شنیدن مزاحم ناموس مردم شدن.

سلام خواهر محترم این نشونه از تفاوت ساختاری فکری آقایون هست در خانم ها این بد دلی یا گیر دادن تلقی م ...

زن خودش عقل داره ببینه ی مرد داره مزاحمش میشع میزنه بلاکش میکنه یا جوابشو نمیده

اینکار دقیقا مفهوم اینو میده ک مرده میگه زن من عقلش نمیرسه ک چطوری با مزاحمش برخورد کنه پس محدودش میکنم

سلام خواهر محترم این نشونه از تفاوت ساختاری فکری آقایون هست در خانم ها این بد دلی یا گیر دادن تلقی م ...

اخه مگه مردها هم بی کارن 

حرفی میزنیا 

اره زن کرم داشته باشه مرد رو میتونه وسوسه کنه و الا هیچ تاثیری نداره

این نشونه سیب زمینی نبودن همسر شماست یعنی شمارو دوست داره که روتون حساسه

همونطور که برخی خانم ها معمولا توشون پر حرفی میتونه در برخی بازه های زمانی زیاد باشه و معمولا هم دوست دارن اون حجم زیاد از حرف و گفتگو رو با همسرشون داشته باشن و آقایون زنشون رو پر حرف میدونن اما از نظر روانشناسی به دلیل تفاوت ساختاری خانم ها و آقایون ، خانم ها ببشتر با کسایی که دوستشون دارم حرف میزنن بعنی همون همسرشون، و این یک جورایی نشونه دوست داشته شوهرشونه ولی ما آقایون معمولا به دید پر حرفی میبینیم نه نشونه دوست داشتن. امیدوارم این مثالم منطور رو کامل برسونه