2777
2789
عنوان

چند تا برادر خواهر هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 86 پست
پس حکومت میکنید

دوتا ازدواج کردن رفتن یکی مونده ترم دو دانشگاه هستش حسابی هواشو دارم. ما تا رفتیم درس و سربازی تموم شد برگشتیم دوتاشون رفتن واسه همین این آخری پادشاهی می کنه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خدا برات نگهش داره أره خواهر خوبه البته خواهر داریم تا خواهر بعضی ها بلانسب برای هم مثل مار میمونن

نمیدونم من تجربه اونجوری شو نداشتم خواهرم عشقمه. ازین که دخترم خواهر نداره غصم میگیره خداکنه داداش هاش براش جبران کنن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ خواهر و دو برادر راستش دوسس داشتم ی پدر و مادر جوون داشتم و تک فرزند بودم

پدر مادرت پیر شدن؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نمیدونم من تجربه اونجوری شو نداشتم خواهرم عشقمه. ازین که دخترم خواهر نداره غصم میگیره خداکنه داداش ه ...

انشالله اتفاقاً منم همیشه جای خالیه یه خواهرم حس میکنم ولی بار خاله هامو میبینم پشیمون میشم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

دوتا ازدواج کردن رفتن یکی مونده ترم دو دانشگاه هستش حسابی هواشو دارم. ما تا رفتیم درس و سربازی تموم ...

خدا براتون نگهشون داره پس برادر خوبی باش بذار پشتشون بهت گرم باشه

انشالله اتفاقاً منم همیشه جای خالیه یه خواهرم حس میکنم ولی بار خاله هامو میبینم پشیمون میشم

نمیدونم والا من که خودم خاله ندارم ولی زندایی هام واقعا خوبن هروقت بهشون احتیاج داشتیم کمک حالمون بودن چه خوشی چه ناخوشی هم خودشون هم خانواده هاشون پشتمون بودن. خانواده مادریم واقعا خوبن اگر خاله هم میداشتم حتما خوب بود ولی حیف...

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اون موقع ارامش بیشتری داشتم و مرکز توجه بودمالان همش اعصاب خوردی و جنگ و دعواست اختلاف سنی هامون ...

پس باید ازشون مراقب کنی تا بزرگ بشن انشالله آینده به درد هم بخورین

چهار خواهر سه برادر

چهار برادر ولی یکی هم خونم نیس

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

پس یعنی پسر من در آینده ازم ناراحت میشه یه خاطر تک بودنش؟مادرت چی عزیزم اون کمک حالت نیست

خب مادر هم زندگی خودشو داره و مادر جایگاهش مگه با خواهر و برادر یکی میشه ؟؟؟؟؟ تقریبا مسئولیت بیماری و خونه و تعمیرات خونه و ... مادرم با منه . من با شکم هشت ماهه که باردار بودم بالاسر مادرم تو بیمارستان بودم چرا ؟ چون کس دیگه نبود . می‌دونی میتونم یه کتاب از بدی هاش بگم . همینکه همسرم میگه خوبه که تو تک فرزندی حاشیه ندارم انگار قلبم رو مچاله میکنه خوشحالم من پشت و پناهی جز مادرم ندارم

منم یه دختر دارم و دیگه قصد بچه دار شدن ندارم

من بعضی وقتا از تصمیمی که گرفتم میترسم میگم نکنه پسرم ازم ناراحت بشه

خب مادر هم زندگی خودشو داره و مادر جایگاهش مگه با خواهر و برادر یکی میشه ؟؟؟؟؟ تقریبا مسئولیت بیماری ...

عیب نداره بخدا مادر من پدر من جز خانواده های پر جمعیت هستن اما در واقع تنهام و هیچکس و ندارن همین تنهایی هوایی که شما کشیدی ماهم کشیدیم با وجود خاله و عمه و دایی وعمو