2777
2789

فقر آهن شدید دارم ۴ ساله هر چی قرص و کپسول امتحان کردم به معدم نساخت معده درد شدید و استفراغ میگریم همش

حالا چند روزه همت کردم گفتم هر طور شده بخورم بزور و بلا میخورم ولی خدایی اینک دیگه دو ساعت قبل و بعدش چای نخورم و لبنیات نخورم و نمیشهههه که😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه

سخته خب

امروز مثلا عزممو جزم یک کپسول خوردم الان معده درد شدیددددم گفتم اشکال ندارع خوردم خوبه باز لاقل 

فک کردم یادم اومد شوهرم اومد باهاش نشستم چای خوردم 

شما ساعتی در طول روز داری که ۴ ساعت چای و لبنیات نخوری ؟ من که ن خدایی شیر زیاد میخورم

آره والا من الان چند روزه که نمیخورم😐

حالا تحمل کن یه روز 4 ساعت نخور بعد تا دلت میخواد بخور😐چون بخوای بعدش یا قبلش چای و لبنیات اینا بخوری که دیگه فایده ایم نداره

چقدر ادا داری 

یه قرص آهنه دیگه 

کپسول نخور قرص بخور بعدشم یه بيسکوئيت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

خب چه مارکی میخری عزیزم؟؟؟

مارکی بخر که به گوارش افراد حساس بخوره

من ففول میخورم اذیت نمیکرده هیچوقت

ولی یکی گوارشش خیلی حساسه 

باید مارک خاص تری بخره

بعد غذا بخور ک معده ات پر پر باشه

منطقا بابت فقر اهن باید با یه ب کمپلکس خارجی بخوریش

هر روز با غذا بخور

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چرا کپسول هماتنیک نمی خوری

هم آهن هم فولیک اسید و ویتامین ب12 داره 

حالت تهوع هم نمی‌گیری 

معده رو هم اذیت نمیکنه

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

خب چه مارکی میخری عزیزم؟؟؟مارکی بخر که به گوارش افراد حساس بخورهمن ففول میخورم اذیت نمیکرده هیچوقتول ...

قرص آهن ایرانی که افتضاح بود 

بعد ایزی ایرون گرفتم بااونم حالت تهوع داشتم بعد هماتنیک گرفتم الآنم ففول گرفتم 

معده درد الآنم بخاطر ففوله