2777
2789
عنوان

قرص آهن میگن2️⃣ساعت قبل و بعدش چای نخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینسری ففول گرفتم

هماتنیک با ففول فرق میکنه

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

قرص آهن ایرانی که افتضاح بود بعد ایزی ایرون گرفتم بااونم حالت تهوع داشتم بعد هماتنیک گرفتم الآنم ففو ...

خب کی خوردی ففول رو؟؟؟

معده پر بعد ناهار خوردی؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من قرص آهن برونسون میخورم که ویتامین سی هم داره.. معدم حساسه اما تاحالا بعدش معده درد نگرفتم

اینم امتحان میکنم

چنده ؟ 

البته اینجا تاپیک زدم یکی ی قرصی معرفی کرد ۸۰۰ تومن بود نگرفتم 🤦 ولی مارکای دیگ تا دلت بخواد امتحان کردم 

آخر دکتر گف بیا آهن تزریقی بزنم نرفتم گفتم این ففول هم امتحان کنم اگر نشد بعد

هماتنیک با ففول فرق میکنه

اره می‌دونم این هماتنیک دیدم اتفاقا تعریفش کرده بودن برا ریزش مو و اینا  ارزون ترم بود باز ترسیدم گفتم اینم مثل بقیه س حتما باید بمونه یخچال 

ساعت ۱ بعد ناهار نبود ولی معدمم خالی نبود

خب تایم بدی خوردی

از این به بعد وسط غذا بخور

میتونی باهاش فاموتیدین هم بخوری

اره می‌دونم این هماتنیک دیدم اتفاقا تعریفش کرده بودن برا ریزش مو و اینا ارزون ترم بود باز ترسیدم گف ...

نه یخچالی نیست 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

اره اینم خوبه فوقش یک مدت فاموتیدین میخورم آهن خونم شده ۳

مشکل معده نداری؟؟؟

فارغ از اهن خوردنت

شاید معده ات مشکل داره

اگر نه صرفا به قرص حساسی

وسط غذا بخور ببین چجور میشه

خوب بود

یه ب کمپلکس خارجی خوب بخر

به داروخونه بگو ک معده ات خیلی حساسه ک مارک مناسب بده بهت

ففول رو با ب کمپلکس وسط غذا بخور

مشکل معده نداری؟؟؟فارغ از اهن خوردنتشاید معده ات مشکل دارهاگر نه صرفا به قرص حساسیوسط غذا بخور ببین ...

ن مشکل معده ندارم ولی با بعضی دارو ها اینطوری میشم 

یبارم با قرص ایبوپروفن خیلی معده درد شدم