2777
2789
عنوان

هیچ وقت زنی که نمیتونه به خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
یا ارحم الرحمین به حق فاطمه الزهرا ورق زندگیه این کاربر به بهترین نوع بچرخه و زندگیش و همسرش همسو با ...

خدا خیرت بده با دعات دلم آروم گرفت 

هروقت یادم افتادی اسمم فاطمه هست دعام کنید 

خدا خیرت بده 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
برام خیلی جالبه زندگیشوناتفاقا به شوهرم گفتم خدا کمکش کنه احتمالا افسردگی دارهطفلی سنی هم نداره

باور کن اون زن از یک چیزی رنج می‌بره .

با زن ها هم جنس خودمون رو می‌شناسیم .

بازم خدا می‌دونه الله اعلم .

ولی یک زن شاد همیشه شوهرش خوبه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط رعایت بهداشت و نظم و تمیزی محیط به افسردگی چیه جدید مد شده؟ اتفاقا تو محیط بی سر و سامون حال آدم ...

وقتی همه چیز در حد کمال بود خیانتهاشو کرد چه خودم زیباییم زندگیم همه چی در حد عالی بود بعد خیانت اولش گفتم حتما بازم کمه .. تمام لباسامو ریختم دور بهترین لباسای که ملت تو تولد و دور همی میپوشن و تو خونه میپوشیدم همههه چی در حد اعلای خودش تا این که بار دوم خیانت کرد .. دیگه از اون جا کم کم من دیگه ادم سابق نشدم 

وقتی همه چیز در حد کمال بود خیانتهاشو کرد چه خودم زیباییم زندگیم همه چی در حد عالی بود بعد خیانت اول ...

میشه بپرسم بچه هم دارید ؟ چون جدا نشدید معمولا بیشتر خانم ها بعد خیانت جدا میشن 

کلا ما حق قضاوت کسی رو نداریم چون کسی خبر از دل کسی ندارهولی نمیشه گفت هرکی به سر و وضع خونه زندگیش ...

من از اون هایی بودم که یه لک آب رو سرامیکام باعث میشد کل خونه رو طی بکشم .. الان هم خیلی بد نیستم اما انگیزه ندارم مثل سابق صد خودمو نمیتونم بذارم در توانم نیست

عزیزم من گفتم بهداشت رعایت نکردم و تمیز نیستم؟ من فقط مثل سابق رو غذا پختنم وقت نمیذارم صبح ها نمیتو ...

اگر فکری بحال خودتون نکنین دور از جونتون 

سرطان میشین یا خدای نکرده سکته میکنین 

جسم تا حدی توان داره 

منشا همه دردها همین حرص و جوش، و غصه اس

شما بد به خودتون بکنید هیچکس ناراحت یا خوشحال نمیشه 

خودتون به فکر خودتون باشین 

ایشالا همه چیز درست میشه براتون 

دلتون شاد میشه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

راهکاراتو برا عمت نگه دار عزیزم

شما چه بی ادبی 

حالا درفشانی شما چه کمکی به ایشون کرد 

وقتی سنت به حدی رسید با بقیه درست صحبت کنی

احترام بذاری 

پست بذار تو فضای مجازی

درکتون پایینه خیلیییییی

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میشه بپرسم بچه هم دارید ؟ چون جدا نشدید معمولا بیشتر خانم ها بعد خیانت جدا میشن

سه تا دختر دارم عزیزم .. این قدر این مرد تو فامیل و دوست در حد کامله که اگر جدا بشم میگن چه بی لیاقت بودم!!!! ابن مرد و از دست دادم

ممنونم عزیزم دعا کنید برام

قربونت برم

همسرتون لایق شما نیستن 

شما هیچ تقصیر ندارین 

به خودتون برسین مثل قبل تا حسرت بخورن 

مادر شادی باشید برای بچه ها 

گریه نکنید حیف زیبایی خانماس 

مطمئن هستم خدا خودش جواب دلتونو میده 

چشم بچه هاتون به شماس 

ایشالا تاپیک خوشبختی و خوشحالیاتونو بزنید 🫂

منم آمنه هستمداغ بی فرزندی قلبمو مچاله کرده تو ام بیادم باش منم بیادت میشم فاطمه بانو

آمنه عزیزم اول باید بیخیال بشی 

دقیقا ماهی که بیخیال باشی حامله میشی 

دبعدشم چند روز روضه حضرت علی اصغر تو خونه تنها هستی یا بالشت رو پاهات بزار و پاهات تکون بده انگار ی بچه رو داری رو پاهات تکون میدی بعد از گوگل سرچ کن روضه حضرت علی اصغر .بزار بخونه و تو گریه کن و لالایی بخون .

چندین بار که اینکارو بکنی حتما جواب میگیری به لطف و محبت و مصلحت خداوند و

بعد هم حضرت رقیه رو زیاد به  برادرش علی اصغر قسم بده .

چند ساله منتظری ؟

قربونت برمهمسرتون لایق شما نیستن شما هیچ تقصیر ندارین به خودتون برسین مثل قبل تا حسرت بخورن مادر شاد ...

عزیزمی مرسی .. دقیقا خیلی نگران بچه هامم با این که بغضم و گریه هامو ازشون پنهون میکنم اما میفهمن متوجه میشن .. گاهی فشار این قدر میاد روم میرم تو اتاق قشنگ گریه هامو میکنم صورتمو تمیز میکنم با لبخند میام بیرون  اما چشمای قرمز پف کرده رو میبینن 😔 ولی در کل حرف شما درسته خیییلی سختا بتونم خودمو جمع کنم اما تلاشمو میکنم

سه تا دختر دارم عزیزم .. این قدر این مرد تو فامیل و دوست در حد کامله که اگر جدا بشم میگن چه بی لیاقت ...

. خدا حفظشون کنه گلم س تا دسته گل داری ماشاالله .همیشه فک میکردم اونایی که دختر دارم شوهراشون اونا رو بیشتر دوست دارند حتی تو اینستا هم یک کلیپی درست کرده بودن می‌گفت که اونایی که دختر دارند شوهرتون عاشق زنشون هستند ، و اونایی که بچشون پسر هست زناشون عاشق شوهرتون هستند .

فدای محبتت که اینقدر تو خوب بودی که همسرت رو خوب نشون دادی .

اگه بحثی شد بگو می‌دونی اگه الان تو فک و فامیل تو خوب هستی برا منه .من خاتمی کردم اگه خیانت هات رو جار میزدم مطمئن باش دیگه این اعتبار رو نداشتی .

بگو کاری نکن آبروت رو ببرم .

از کجا ب خیانت هاش پی بردید خودت ب چشم خودت دیدی ؟؟؟؟

خدا کنه حالت روز به روز بهتر بشی 

خواهرم منم مشکل زیاد دارم  برام دعا کن