2777
2789
عنوان

هیچ وقت زنی که نمیتونه به خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 53 پست
. خدا حفظشون کنه گلم س تا دسته گل داری ماشاالله .همیشه فک میکردم اونایی که دختر دارم شوهراشون اونا ر ...

ممنونم مهربون .. جریانش تو تایپیک هام هست یک کم مفصله 

والا من بر عکسم کوهی از غممولی تمیزی حالمو خوب میکنههر چه حال خرابتر باشم بیشتر خونه رو تمیز میکنم💔

منم همینم اصلا اضطراب میگیرم یه شیشه پاک کن و دستمال میگیرم هی گردگیری میکنم .. اما دیگه نمیتونم غذاهامو مثل سابق در نهایت با سلیقگی درست کنم .. یا برنامه بچینم کجای خونمو تغییر بدم .. یا کمد دیواری رو بریزم بیرون مرتب کنم یا لباسهایی که جدا کردم بدم بیر ونو  ببرم از خونه بیرون .. حوصله کیک پختن برای بچه هام با وجود این که خیلی ازم خواهش،میکنن رو ندارم .. در ظاهر چیزی کم نیست اما خودم میدونم چه قدر خلا هست هر کاری که باید انجام بشه رو به فردا ها موکول میکنم باشگاه ثبت نام کردم پول کل ترم و دادم دو جلسه رفتم دیگه نتونستم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پروسه ای وی اف هستم ممنون عزیزم انجام میدم حتما

پس الان که تو پروسه ای وی اف هستی حتما حتما اینکارو بکن تا ای پی اف جواب بگیری گلم .

خدا یاریت کنه گلم ان شاءالله بیای همینجا تاپیک بی بی چک مثبت بزاری 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
مثل شوهر هرزه من که ببست ساال فکر میکردم پاک تر از اون تو دنیا نیست .. الان هنوزم همه به سرش قسم میخ ...

هی خواهر من مثه توام  حال و حوصله هیچی ندارم به اجبار فقط کاری انجام بدم 

منم همینم ولی کارامو انجام میدم ولی ذوقشو ذیگه ندارم.قبلا هروز میرفتم بازار نونوایی خرید حتی ی چیز کوچیک واسه آشپرخونه میخریدم ذوق میکردم ی چیزی چشممو میگرفت تا نمیخریدم ول نمیکردم ترشی درست میکردم مربا درست میکردم هروز ی کاری واسه خودم میتراشیدم ولی دیگه اون ادم نیستم روزی ک بیرون کار دارم غصم میگیره ک میخام برم بیرون. دیشب خواب دیدم تو بازارم ی چیزیو دیدم چشممو گرفت گفتم اینو بخرم بزارم فلان جا خوب میشه همون حس قشنگو داشت تو خواب حسی ک چند وقته تو بیداری سراغم نیومده.. اون موقع دنیا واسم رنگی رنگی بود الان فقط تارو سیاه سفیده

منم همینم ولی کارامو انجام میدم ولی ذوقشو ذیگه ندارم.قبلا هروز میرفتم بازار نونوایی خرید حتی ی چیز ک ...

دقیقا برای منم همینه ،.. مدتهاست یه سری کارهای بیرونی دارم اما نمیتونم انجام بدم موکول میکنم به فرداها ... برای تمدید گواهی نامه م یک ساله مورچه ای کارهاشو انجام میدم هنوز کامل نکردم ... خیلی کارها خیلی ... امیدوارم باعث  این حالمون یه روز تقاص پس بده دقیقا تقاص همون ظلمی که بهمون کرده