سلام دوستان شبتون بخیر امروز سینه پسرم خس حس میکرد سرفه و تهوع و آب ریزش بینی ام داشت برم دکتر کلی شربت و چهار تا آمپول داد دوتا آمپی سیلین و دوتا هیدروکورتیزون من به اجبار شهرم دوتاشو زدم ولی دوتا دیگه رو نمیزنم اخه مگه به بچه پنج ماهه آمپول میزنن من اولین بارمه دیدم بعدشم آمپی سیلین خطرناکه لطفا شما بگین چیکار کنم چون شوهرم میگه حتما شدیده آمپول داده عفونت بره تو ریه اش خدایی نکرده باید بستری بشه بعدشم دوتا کارم داد از همونجا که برا آسم میدن چیکار کنم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اخه مگه برا نوزاد پنج ماه آمپول میزنن تا اونجایی که من میدونم باید شربت میداد
منم ندیدم همچین چیزی رو
حالا دوتا قبلی رو زدی تاثیری دلشت؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)