2777
2789
عنوان

آمپول برای نوزاد

35 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر امروز سینه پسرم خس حس میکرد سرفه و تهوع و آب ریزش بینی ام داشت برم دکتر کلی شربت و چهار تا آمپول داد  دوتا آمپی سیلین و دوتا هیدروکورتیزون من به اجبار شهرم دوتاشو زدم ولی دوتا دیگه رو نمیزنم اخه مگه به بچه پنج ماهه آمپول میزنن من اولین بارمه  دیدم بعدشم آمپی سیلین خطرناکه لطفا شما بگین چیکار کنم چون شوهرم میگه حتما شدیده آمپول داده عفونت بره تو ریه اش خدایی نکرده باید بستری بشه بعدشم دوتا کارم داد از همونجا که برا آسم میدن چیکار کنم

عمومی رفتی یا متخصص

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مگه برا نوزاد پنج ماه آمپول میزنن تا اونجایی که من میدونم باید شربت میداد

منم ندیدم همچین چیزی رو

حالا دوتا قبلی رو زدی تاثیری دلشت؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اخه مگه برا نوزاد پنج ماه آمپول میزنن تا اونجایی که من میدونم باید شربت میداد

نزن هیچوقت 

دارو بده 

من بچهام عوق میزنن دارو بالا میارن باز دکتر امپول ننوشته 

سرم نوشته که امپول تو سرم حداقل بریزی

فعلا امروز زدم از استرس دیونه میشم میگم خدایی نکرده چیزی بشه چی

تموم شد زدی رفت دیگه به خیر گذشته