2777
2789
عنوان

از بچگی رویای داشتن لپ تاپ داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
نه استفاده ندارمالبته من كارمندم فقط موقع دوركاري ها استفاده دارهيا انتقال عكس و اينا از گوشي

بنظرت برای منی ک فقط ارزو داشتم داشته باشمش وگرنه هیچ کارخاصی باهاش ندارم منطقیه بخرم؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا یه لپ تاپ خوب۱۲۰ملیونچه کارایی باهاش میکنی بنظرت منی ک هیچ کار خاصی باهاش ندارم منطقیه بگیر ...

ببین من کار خاصی ندارم باهاش فوقش اگه برای درسی استاد بخواد پاورپوینت درست میکنم یا تایپ میکنم

فکر نمیکنم خیلی به کارت بیاد مگر اینکه اهل بازی کردن باشی توش بازی بریزی یا همین که میگی خودت خیلی دوس داری اگه شد که امیدوارم داشته باشی در آینده اگه هم نخریدید ضرر نکردی چیز خاصی نداره

باز حداقل تبلت کوچیک تره میشه راحت تر ببریش بیاریش

بنظرت برای منی ک فقط ارزو داشتم داشته باشمش وگرنه هیچ کارخاصی باهاش ندارم منطقیه بخرم؟

نه

كامپيوتر بلدي كاركني؟

اگه بچه داري بخر ب درد  كاراي مدرسش ميخوره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ببین من کار خاصی ندارم باهاش فوقش اگه برای درسی استاد بخواد پاورپوینت درست میکنم یا تایپ میکنمفکر نم ...

اهل بازی کردن و فیلم دیدنم خیلی ولی شوهرم میگه دوتا گوشی بخاطر فیلم و بازی های تو هنگی شدن اونم برم بخرم خرابش کنی ضرر کنیم.....

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲

ببین خب اشتباه نمیگه لب تاپ رو باید بدونی می خوایی باهاش چی کار کنی خرید همین جوری و کار نکردن باهاش بی فایده است چون هزینه دست دومش هم کم نیست  مگه اینکه بخوایی برنامه آفیسی یا طراحی چیزی یادبگیری برای هدف یا کاری یا دانشجو باشی نیاز میشه فیلم و بازی هم که سیستم مخصوص می خواد که گرون در میاد 

اهاا عزیزمممعیبی نداره دیگه چی میشه کرد

هیچ فقط نمیدومم چرا میخام همش تو فکرمه ک داشته باشمش توش آهنگ گوش بدم فیلم ببیمم بازی کنم😂💔

شوهرم میگه لپ تاپ باگوشی هیچ فرقی نداره فقط اون یه ضربه بخوره باید فاتحه شو بخونی

ببین خب اشتباه نمیگه لب تاپ رو باید بدونی می خوایی باهاش چی کار کنی خرید همین جوری و کار نکردن باهاش ...

نه بابا نه دانشجوم نه بکارم میاد فقط میخوام داشته باشمش همین

الان شوهرم ازم دلیل منطقی میخاست نتونستم چیزی بگم فقط گفتم توش فیلم ببینم بازی کنم آهنگ گوش بدم گفت دوتا گوشی بخاطر فیلم و بازی های تو هنگی شدن آهنگ هم تو گوشی میتونی گوش بدی هم تو تلوزیون تازه ماهواره هم داریم میگه یه دلیل منطقی بیار بخرم اونم ک هیچ دلیل منطقی ندارم😂💔

میگم نگه میدارم برای امید رفت مدرسه میگه امید غلط کرده اون موقعه خودم میگیرم براش اگه یک میلیادرم شد حداقل میدونم بکارش میاد ولی تو چی بخرم هنگی شه یه ضربه بخوره باید فاتحه شو بخونی.....