2777
2789
عنوان

💞 نذر مخصوص دخترخانم‌های مجرد💞

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 82 پست
مادر مجرد هم قبوله؟

بله انشاالله عاقبت بخیر بشین من حقیر رو هم از دعای خیر فراموش نکنید💚

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله شما زود ازدواج کنی بفهمی چه خبره منم مثل تو بودم تو خیلی هیجان ازدواج داری ی روز ب حرفم میرس ...

من چه هیجانی دارم؟؟ خخخ

من حتی اسمی هم تو این تاپیک ننوشتم 

تنها کامنتی که گذاشتم برا شما بود 

احتمالا دور اطرافت ادمای شکست خورده و طلاق گرفته زیاد هست که فکر میکنی همه الان طلاق میگیرن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اتنا

اما نه الان برا بعدا

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

تو رو خدا و قرآن به اسم کاربریم دعا کنید من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا  در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اجازه ندیم کسی مسخرمون کنه🥹.

من چه هیجانی دارم؟؟ خخخمن حتی اسمی هم تو این تاپیک ننوشتم تنها کامنتی که گذاشتم برا شما بود احتمالا ...

آمارو برو بخون ببین چن درصد دارن طلاق میگیرن 

دختر خوب هیچکس دلش نمیخواد زندگیش نابود بشه 

منم شکست نمیخورم همونطور ک خدا ازدواجو گذاشته جدایی رو هم گذاشته پس شکست محسوب نمیشه

سنت پایینه فعلا رو هیجانی 

آمارو برو بخون ببین چن درصد دارن طلاق میگیرن دختر خوب هیچکس دلش نمیخواد زندگیش نابود بشه منم شکست نم ...

لطفا اینجا بحث نکنید که تاپیک تعطیل بشه 

تاپیکتون رو خوندم امیدوارم همسر شما هم رفتارشون تغییر کنه و عاقبت بخیر بشین🤍

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

آمارو برو بخون ببین چن درصد دارن طلاق میگیرن دختر خوب هیچکس دلش نمیخواد زندگیش نابود بشه منم شکست نم ...

من28 سالمه خانوم 

و فعلا هم قصد ازدواج ندارم 

خودت احتمالا خیلی هیجان داشتی و ذوق ازدواج چشماتو بسته بود

شما نمیخاد بقیه رو درس بدی 

هرکسی سرنوشت و زندگی خودشو داره و این تاپیک برای ازدواج کردن هستش 

نه موضوع طلاق 

انرژی منفی نده به بقیه اونایی که تو این تاپیک شرکت کردن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
تو رو خدا و قرآن به اسم کاربریم دعا کنید من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد د ...

انشالله خوب شی

ولی تحلیل لثه بدون دکتر رفتن خوب نمیشه چون باید جراحی پیوند لثه انجام بشه

از کام دهان برش میزنن و بخیه میزنن به اون قسمت که تحلیل داره 

منم بخاطر مسواک بد زدن چنین مشکلی دارم و فقط با جراحی حل میشه