2777
2789
عنوان

💞 نذر مخصوص دخترخانم‌های مجرد💞

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا ازدواج نکنید تایپیک آخر منو بخونیدچقدر نذر میکردم ازدواج کنم الان ازدواجا ب درد نمیخوره بری ...

هم درسمو خوندم هم دو سال سر کار رفتم ولی نتونستم مستقل بشم در حد خرجای خودم مستقلم

بابام نمیذاره سرکار برم ، نمیذاره ماشین بگیرم

مشکل و غصه های دیگه هم دارم

مثل افسرده ها دو ماهه افتادم تو خونه ، انگیزی هیچ کاری ندارم ،هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه

درس و کار که به دردم نخورد، ایشالله حداقل ازدواج مناسب نصیبم بشه 

حالا چون تو شکست خوردی بقیم قراره شکست بخورن؟ هنوز نفهمیدین چه کامنتی رو کجا بذارین

چرا فهمیدیم اما نکنید اینکارو تورو خدا الان ۸۴درصد ازدواجا طلاقه تورو خدا ازدواج نکنید منم ی روزی مثل شماها بودم شوق داشتم ذوق داشتم

هم درسمو خوندم هم دو سال سر کار رفتم ولی نتونستم مستقل بشم در حد خرجای خودم مستقلمبابام نمیذاره سرکا ...

الهی بگردم منم مثل تو بودم اما محکم جلو پدرت واستا بهش بگو من میرم سر کار همینب گ هست اما ب شوهر بگی همینی ک هست میندازتت بیرون برو تایپیک آخرمو بخون

چرا فهمیدیم اما نکنید اینکارو تورو خدا الان ۸۴درصد ازدواجا طلاقه تورو خدا ازدواج نکنید منم ی روزی مث ...

والا من شوقی ندارم ولی دلیل نمیشه چون شما شکست خوردی بقیه هم شکست بخورن 

الان همه دوستان دبیرستان من ازدواج کردن یک نفرشونم طلاق نگرفته!

چ ربطی داره اخه

خیلیا تازه طلاق میگیرن ازدواج دوم میکنن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
والا من شوقی ندارم ولی دلیل نمیشه چون شما شکست خوردی بقیه هم شکست بخورن الان همه دوستان دبیرستان من ...

انشالله شما زود ازدواج کنی بفهمی چه خبره منم مثل تو بودم تو خیلی هیجان ازدواج داری ی روز ب حرفم میرسی

چرا فهمیدیم اما نکنید اینکارو تورو خدا الان ۸۴درصد ازدواجا طلاقه تورو خدا ازدواج نکنید منم ی روزی مث ...

شاید خودتم دوباره ازدواج کردی 

از کجا معلوم 

قسمت هرکسی یه چیزیه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم