2777
2789
عنوان

💞 نذر مخصوص دخترخانم‌های مجرد💞

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 80 پست
انشاالله حتما دعا میکنم رشته خوب همون چیزی که مد نظرته قبول بشی😍🩷

قربون قلب بزرگت برم💙🌸

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من 🥹🥺💗 

اسممو حتما بنویس من ریحانه ام 

یا فاطمه زهرا به حق امام حسن مجتبی خوشبختی و عاقبت بخیری رو برای همه جوون ها رقم بزن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

تورو خدا ازدواج نکنید تایپیک آخر منو بخونیدچقدر نذر میکردم ازدواج کنم الان ازدواجا ب درد نمیخوره بری ...

همه زندگی ها که قرار نیست مثل زندگی بقیه باشه وقتی با چشم باز انتخاب بشه

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

ملیکا حمیده مریم فاطمه

لطفاً 🤍

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
تورو خدا ازدواج نکنید تایپیک آخر منو بخونیدچقدر نذر میکردم ازدواج کنم الان ازدواجا ب درد نمیخوره بری ...

انشاالله شما هم مشکلاتت حل بشه 

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

حالا چون تو شکست خوردی بقیم قراره شکست بخورن؟ 

هنوز نفهمیدین چه کامنتی رو کجا بذارین

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم